Jorge Jesus, Bernardo Silva’nın en büyük hayallerini yıkmış

Portekizli süper yıldız Bernardo Silva, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus’un, hayatı boyunca hayalini kurduğu şeye nasıl engel olduğunu açıkladı.

Spor 17 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Silva, Jesus'un kendisine yaptıklarını unutmuyor.

Monaco’nun yarı final oynayan efsanevi 2016-17 kadrosunun en potansiyelli parçalarından biri olarak Manchester City’ye transfer olan Bernardo Silva, şimdilerde dünyanın en değerli oyuncularından biri. An itibarıyla kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hedefi yolunda ilerleyen Silva için bu eşsiz başarı, hiçbir zaman en büyük hayal niteliği taşımamış.

Dünya İlkay Gündoğan'ı konuşuyor... 'Mütevazı lider'in öyküsüDünya İlkay Gündoğan’ı konuşuyor… ‘Mütevazı lider’in öyküsü

Silva, hiçbir zaman en büyük hayaline erişemedi. Bu talihsiz durumun yegane sorumlusu ise Jorge Jesus. Bernardo, durumu şu sözlerle açıklıyor: “Hayalim hiçbir zaman Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak olmadı. Çocukluğumdan beri en büyük hayalim Benfica forması giymekti ama bunu sadece üç maç gerçekleştirebildim. Jorge Jesus beni yedeklerde bile görmek istemedi. Benfica’dan ayrılmak hayatımda aldığım en zor karar oldu.”

Silva, Benfica kariyerinde yalnızca 3 maça çıktıktan sonra Monaco’ya transfer oldu ve Fransa’da patlama yaptı. Kariyerinin devamında sayısız başarı yakalayan oyuncu, bu sezon çıktığı 51 maçta 5 gol attı ve 7 asist yaptı.

Orta Hugh Dallas, gol Lale Orta! Skandal böyle kapanmazOrta Hugh Dallas, gol Lale Orta! Skandal böyle kapanmaz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.