Djokovic için her yol Roma’ya çıkmadı!

Dünyanın 1 numarası 35 yaşındaki Sırp Novak Djokovic, 20 yaşındaki Danimarkalı Holger Rune'ye 2-1 yenilerek Roma Açık'a çeyrek finalde veda etti.

Spor 18 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
35 yaşındaki Djokovic, Roma'da hayal kırıklığına uğradı.

Foro Italico Kompleksi’ndeki toprak kortlarda bu yıl 80’incisi düzenlenen Roma Açık Tenis Turnuvası çeyrek finalinde büyük bir sürpriz yaşandı. Tek erkeklerde dünya 1 numarası olan ve geçen yıl Roma’da mutlu sona ulaşan Novak Djokovic turnuvaya veda etti.

Hamile Osaka'yı sinirlendirdiler: Benim yerime onlar için endişelenin!Hamile Osaka’yı sinirlendirdiler: Benim yerime onlar için endişelenin!

7 numaralı seribaşı Danimarkalı Holger Rune ile karşılaşan 35 yaşındaki Djokovic ilk seti 6-2 kaybetti. İkinci sette Sırp raket üstün bir oyunla maça denge getirdi. Bir kez yağmur bir kez de Djokovic’in sağlık molası nedeniyle iki kez duran maçın 3. setinde Danimarkalı Rune çok iyi bir oyun sergiledi. Seti 5-2, maçıysa 2-1 kazanan 20 yaşındaki Rune, kariyerinde ilk kez Roma Açık yarı finaline çıktı.

İspanyol raket Rafael Nadal’dan sonra 6 kezle Roma’da en çok şampiyon olan ikinci isim olan Djokovic, bu turnuvada son 9 yılın 8’inde final oynamış, geçen yıl da şampiyon olmuştu.

Emma Raducanu Fransa Açık ve Wimbledon'da olmayacakEmma Raducanu Fransa Açık ve Wimbledon’da olmayacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.