Tom Odell yoğun istek üzerine yeniden İstanbul’a geliyor

Tom Odell, 'Another Love' şarkısıyla büyük bir şöhret yakaladı. Klasik müzik piyanistlerinin bile konserlerinde çaldığı şarkının sahibi Odell, sosyal medyada da uzun süredir şarkısı en çok paylaşılan isimlerden biri. Türkiye'de çok sevilen İngiliz müzisyen bir yıllık aradan sonra İstanbul'da geliyor

Kültür Sanat 22 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Tom Odell 'Another Love' şarkısıyla yıllardır listelerde.

Tom Odell, çok sevildiği İstanbul’a yeniden geliyor. Geçen yıl Maçka Küçükçiftlik Park’ta verdiği konser, yılın en yoğun katılımlı performanslarından birine dönüşünce Odell, gördüğü ilgi karşısında büyülenmişti. İstanbullu müzikseverlerle konserde derin bir bağ kuran Odell, belli ki o geceyi unutmamış. ‘Another Love’ şarkısıyla tüm dünyada dinlenme rekorları kıran İngiliz müzisyen 24 Haziran’da Maximum Uniq Açıkhava’da sahne alacak.

‘Another Love’ şarkısının da yer aldığı ilk albümü ‘Long Way Down’ ile BRIT Ödülleri’ne layık görülen 32 yaşındaki sanatçı, şimdiye kadar beş stüdyo albümü ve 20’nin üzerinde tekliye imza attı.

Sosyal medyada yıllardır istikrarlı bir biçimde viral olmayı sürdüren Odell’ın, ‘Another Love’ şarkısı sonrasında gelen tüm çalışmalarına öncülük yapmaya devam ediyor. Avrupa’nın en önemli festivallerinde sahne alan Tom Odell, Elton John, Leonard Cohen ve Bob Dylan gibi ustalardan aldığı ilhamla çıktığı müzikal yolculuğunda milyonlarca albüm satışı ve dijital platformlarda onun birkaç katı dinlenme rakamlarına ulaşma başarısına imza attı. Sadece ‘Another Love’ şarkısı Spotify’da bugüne kadar tam 1 milyar 687 milyon 706 bin kez dinlendi.

The Prodigy ile eski günleri yâd edeceğizThe Prodigy ile eski günleri yâd edeceğiz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.