eSüper Lig’de play-off zamanı!

Futbol takımlarının rekabetini yeşil sahadan sanal dünyaya taşıyan e-spor ligi Türk Telekom eSüper Lig’de normal sezon sona erdi ve play-off zamanı geldi çattı.

Spor 23 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
E-Spor Süper Ligi'nde play-off zamanı.

Türk Telekom eSüper Lig’de 34 haftalık normal sezonu ilk 12 sırada tamamlayan takımlardan 5 ve 12. sıra arasındaki 8’i play-off heyecanında mücadele edecekler. Sivasspor, Alanyaspor, Antalyaspor, Ümraniyespor, Kayserispor, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ve Kasımpaşa şampiyonluğa giden yolda birbirlerine rakip olacaklar.

eSüper Lig'in isim sponsoru ve yayıncısı belli oldueSüper Lig’in isim sponsoru ve yayıncısı belli oldu

Yarın saat 13.00’teki mücadelelerle başlayacak play-off turunda seriler En İyi 3 formatı üzerinden, yani 3 maç kazananın tur atladığı şekilde oynanacak. 8 takımdan 4’ü final aşamasına yükselecek. Final aşamasında sezonu ilk 4’te tamamlayan sırasıyla Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir rakiplerini bekleyecek. Çeyrek finalle 24 Mayıs saat 14.00’te oynanacak. Turnuvada büyük final 31 Mayıs günü yapılacak.

Türk Telekom eSüper Lig’de play-off ve final aşamasındaki maçlar Tivibu Spor 4, YouTube ve Twitch kanallarından naklen yayınlanacak.

Demek ki lig biterken de güzel futbol oynanabiliyormuş…Demek ki lig biterken de güzel futbol oynanabiliyormuş…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.