Yoğun bakıma kaldırılmıştı: Daum’dan iyi haber geldi

Alman teknik direktör Christophe Daum’un yoğun bakıma kaldırıldığı haberi gelmiş, çalıştırıcı sevenlerini korkutmuştu. Daum, son açıklamasında durumunun iyi olduğunu ve hafta sonu spor yapmak istediğini vurguladı.

Spor 24 Mayıs 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Daum'dan iyi haber geldi.

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Christoph Daum, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı tedavi gördüğü hastaneden yaptığı açıklamayla yüreklere su serpti.

Daum’dan şampiyonluk tahminiDaum’dan şampiyonluk tahmini

Alman teknik direktör, “Bugün ikinci kez kemoterapiye başlıyorum. Tüm ilaçları alıyorum ve besleniyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Kemoterapiye rağmen bu hafta sonu tekrar spor yapmak istiyorum. Kötü zamanlar geçirdiğinizde dahi her zaman ayağa kalkmanız, dik durmanız ve geleceği umutla bakmanız önemli” şeklinde konuştu.

Sport Bild’de yer alan haberin ayrıntısına göre 69 yaşındaki Christophe, oğlu Jean-Paul’ün mezuniyet töreni için New York’ta olduğu sırada fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Alman burada 4 gün geçirdikten sonra dostu ve Lufthansa yönetim kurulunun eski üyesi Reiner Calmund’un tahsis ettirdiği özel uçakla Almanya’ya döndü, tedavisine Köln’deki üniversite hastanesinde devam edildi. Daum’un Cuma günü hastaneden ayrılması bekleniyor.

Christoph Daum'dan korkutan haberChristoph Daum’dan korkutan haber

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.