Daum’dan şampiyonluk tahmini

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörlerinden Christoph Daum, kulübün tesislerine gelerek Jorge Jesus ve oyuncularla bir araya geldi. Daum, şampiyonluk için tahminini de söyledi.

Spor 2 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe'nin eski antrenörü Christophe Daum kulübü ziyaret etti ve takımla bir araya geldi.

Sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörlerinden Christoph Daum, Süper Lig’de şampiyonluk yarışı içinde olan takımı Can Bartu Tesisleri’nde ziyaret etti. 2003-2006 yılları arasında ve 2009-10 sezonunda Fenerbahçe’yi çalıştıran Daum, iki kez şampiyonluk bir kez de Süper Kupa sevinci yaşamıştı.

Daum’un İstanbul’da bulunma sebebinin bir Alman televizyonunun kendisinin belgeselini yapması. Daum, tesis gezisi sırasında belgesel çekimleri için Fenerbahçe’deki anılarından bahsetti ve şu an Fenerbahçe’de teknik menajerlik görevini üstlenen eski öğrencilerinden Mehmet Aurelio ile bir araya geldi.

Beşiktaş, TFF'nin deprem kararı için UEFA'ya giderse ne olur?Beşiktaş, TFF’nin deprem kararı için UEFA’ya giderse ne olur?

Kulüp televizyonuna da konuşan Daum, “Fenerbahçe hayatımın bir parçası. Aynı zamanda burası benim ikinci evim. Burada çok güzel, çok harika anılarım oldu. Daima kendimi aile üyesi gibi hissettim. Hem yönetimle hem de burada çalışanlarla büyük bir aileydik. Herkesin düşüncesini toplayıp tek bir bedenle hareket ediyorduk. Bu çok önemli çünkü bunu futbolda sürekli bulamıyorsunuz.” dedi.

Şampiyonluk yarışı hakkında tahminde bulunan Daum, Galatasaray’ın puan kaybetmesi gerekliliğini vurgularken, ipi eski takımı Fenerbahçe’nin göğüsleyeceğini belirtti.

Abdurrahman Arıcı'nın Fenerbahçe açıklaması hakemleri böldü!Abdurrahman Arıcı’nın Fenerbahçe açıklaması hakemleri böldü!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.