Ankaragücü kartı olmayana Galatasaray maçı bileti yok

Ankara İl Güvenlik Kurulu, Ankaragücü- Galatasaray maçında tribünlere sarı kırmızılı taraftarların sızmasını önlemek için flaş bir karar aldı.

Spor 27 Mayıs 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Ankaragücü, Galatasaray maçı ile ilgili açıklama yaptı.

Süper Lig’in 36. haftası son derece kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. Kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü, şampiyonluk için bir galibiyete ihtiyacı bulunan Galatasaray’ı konuk edecek. Eryaman Stadı’nda 30 Mayıs saat 20.00’de oynanacak maç öncesi Ankara İl Güvenlik Kurulu, ev sahibi biletlerinin sadece başkent takımı Passolig kart sahiplerine satılması kararı aldı.

Galatasaray- Fenerbahçe maçı ve kupa finalinin tarihi açıklandıGalatasaray- Fenerbahçe maçı ve kupa finalinin tarihi açıklandı

Sarı lacivertli takımın internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: ” İl Güvenlik Kurulu Kararı gereği, müsabakada ev sahibi biletlerini sadece Ankaragücü Passolig Kart sahipleri satın alabilecektir. Son 24 saat kala dahil olmak üzere ev sahibi biletlerini, sadece Ankaragücü Kart sahipleri alabilecektir. Diğer Passolig Kart sahipleri müsabaka için bilet alamayacaktır. Son 90 gün içerisinde Galatasaray ve logosuz Passolig Kartını iptal ettirip MKE Ankaragücü Passolig Kartı alanlar müsabaka için bilet alamayacaktır.”

Başakşehir uzattı ama finalde Fenerbahçe'nin rakibi olduBaşakşehir uzattı ama finalde Fenerbahçe’nin rakibi oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.