Galatasaray- Fenerbahçe maçı ve kupa finalinin tarihi açıklandı

Ligde Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ve Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe -Başakşehir finalinin yapılacağı tarih belli oldu.

Spor 26 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Dev derbi ve kupa finalinde tarihler belli.

Galatasaray ve Fenerbahçe, sezon boyunca devam eden şampiyonluk mücadelesinin son raddesine geldi. Rakibinin 5 puan önünde yer alan sarı-kırmızılılara bariz avantaja sahip. Galatasaray şayet 30 Mayıs’ta Ankaragücü’nü yenerse şampiyon olacak. Ancak bu maçtaki herhangi bir puan kaybı ve sarı lacivertlilerin Antalyaspor karşısında alacağı galibiyet yarışı son haftaya taşıyacak.

Yarışın 37. haftaya uzaması halinde şampiyonun belli olacağı karşılaşma 4 Haziran Cumartesi saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda oynanacak.

Başakşehir uzattı ama finalde Fenerbahçe'nin rakibi olduBaşakşehir uzattı ama finalde Fenerbahçe’nin rakibi oldu

Kupa finali İzmir’de

Fenerbahçe ve Başakşehir’i karşı karşıya getirecek Türkiye Kupası finali 11 Haziran Pazar akşamı 20.45’te İzmir’deki Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Son majör kupasını Ağustos 2014’te kazanan sarı-lacivertliler, 9 sene sonra kupa hasretini gidermeye çalışacak. Başakşehir ise daha önce 2 kez final oynadığı Türkiye Kupası’nda ilk zaferine uzanmaya çalışacak (Beşiktaş – 2011, Konyaspor – 2017).

Hani o beğenmediğiniz Batshuayi var ya! Fenerbahçe'yi finale taşıdıHani o beğenmediğiniz Batshuayi var ya! Fenerbahçe’yi finale taşıdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.