Balkondan ‘düşüp’ ölen hemşirenin doktor sevgilisi yeniden gözaltında

Aksaray’da bir apartmanın yedinci katından düşerek hayatını kaybeden Saliha hemşirenin şüpheli ölümünde doktor sevgili yeniden gözaltına alındı. Baba Salim Tuncel, “Doktor İbrahim, benim kızımı katletti” iddiasında bulundu.

Gündem 27 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Aksaray'daki rezidansın 7. katından düşerek yaşamını yitiren hemşire Saliha Tuncel.

Gencecik bir kadın, geceyarısı oturduğu apartmanın 7. katından ‘düşüp’ öldü. Son dönemlerde bu ‘düşüp’ ölmelerde nedense hep kadınlar ‘düşüyor.’ Bu şüpheli ölümde genç kadının erkek arkadaşı önce gözaltına alınıp bırakılmıştı, dün yeniden gözaltına alındı.

Olay, çarşamba günü saat 01.00 sıralarında Aksaray’ın Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki bir apartmanda meydana geldi. Özel bir hastanede hemşire olan Saliha Tuncel, aynı hastanede çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru sevgilisi Halil İbrahim A.’nın oturduğu binanın 7’nci katındaki daireden 3’üncü kattaki balkona düştü.

Durumu fark eden binadakiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Tuncel, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Hemşire Saliha Tuncel, memleketi Niğde’de toprağa verildi.

Olayın ardından doktor Halil İbrahim A., gözaltına alındı. İfadesinde ”O sırada ben içerdeydim, düştüğünü görmedim” diyen Halil İbrahim A., savcılıktan serbest bırakıldı. Ama bu serbest bırakmaya itirazlar vardı.

Yeşim'in ölümünde 'son mesaj' gelişmesi: BekliyorumYeşim’in ölümünde ‘son mesaj’ gelişmesi: Bekliyorum

Hemşirenin babası savcılığa çağrıldı

Doktor Halil İbrahim A., dün polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Halil İbrahim A.’nın emniyetteki işlemleri sürerken, hemşire Tunce’in babası Salim Tuncel de soruşturmayı yürüten Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’na çağrıldı. Salim Tuncel’e soruşturmayla ilgili bilgi verildiği belirtildi.

Adliye girişinde konuşan Salim Tuncel, kızının cinayete kurban gittiğini öne sürerek, ”Kızımın olayı kadın cinayeti. Sevgilisi dedikleri doktor İbrahim, benim kızımı katletti. 3 kızım var. Saliha ikinci kızımdı. 5-6 yıldır hemşirelik yapıyordu. Ben olayı görmedim, sadece ifadelerle ve duyumlarla hareket ediyoruz. Şu anda bana savcı bey gerekeni anlatacak. Gördüm desem yalan olur” dedi.

Gözyaşlarını tutamayan ve yakınlarının desteğiyle adliye binasına giren Salim Tuncel, kızının pazar günü yapılacak seçimlerde oy kullanmak için Niğde’ye gelmeyi planladığını belirterek, ”Kızım beni olaydan 2 gün önce aradı ve ‘Baba pazar günü seçime geleceğim’ dedi. İntihar edecek bir kışı seçime geleceğim der mi?” diye konuştu.

Balkondan düşen Saliha hemşire öldüBalkondan düşen Saliha hemşire öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.