Balkondan düşen Saliha hemşire öldü

Aksaray'da bir rezidansın 7 katından düşen Saliha hemşire yaşamını yitirdi. Beraber yaşadığı H.İ.A. şüphe üzerine gözaltına alındı, ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Gündem 26 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Aksaray'daki rezidansın 7. katından düşerek yaşamını yitiren hemşire Saliha Tuncel.

Aksaray’daki özel bir hastanede çalışan 25 yaşındaki hemşire Saliha Tuncel, aynı hastanede çalıştığı 43 yaşındaki doktor H.İ.A. ile iddiaya göre Ereğli Kapı Mahallesi’ndeki rezidansta beraber yaşıyordu. Önceki gün 01.00 sıralarında ise Saliha hemşire, H.İ.A.’nın 7. kattaki dairesinin balkonundan 3. kattaki terasa düştü.

Binadakiler durumu fark edince hemen ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Saliha hemşireyi hastaneye kaldırdı. Ancak genç kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aksaray’da yaşayan 25 yaşındaki hemşire rezidansın 7. katından 3. kattaki terasa düştü.

Gözaltına alınan doktor H.İ.A. ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayın cinayet olup olmadığı ise araştırılıyor. Saliha Tuncel’in cenazesi de otopsinin ardından memleketi Niğde’de toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Niğde’den kızının cenazesini almak üzere Aksaray’a gelen genç hemşirenin babası Salim Tuncel, “Hastanede bir olay yaşanmış. Tam olarak ben de bilmiyorum. Çocuğum aklı başında bir çocuk. Kendini atacak yapıda bir çocuk da değil. 7. kattan hangi cesaretle kim atlar?” dedi.

Hemşire Saliha’nın düştüğü balkonun demirinin kırıldığı görüldü.

Sabah’ın haberine göre ise Doktor H.İ.A.’nın emniyetteki ifadesinde, ”O sırada ben içerdeydim, düştüğünü görmedim” dediği öğrenildi. Hemşire Tuncel’in düştüğü kattaki demir korkuların bir parçasının ise kırıldığı görüldü.

Müge Anlı onları arıyordu; Silivri'de üç ceset bulunduMüge Anlı onları arıyordu; Silivri’de üç ceset bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.