Evde ölü bulunan kadın, 3 gün önce sevgilisinden şikayetçi olmuş

Ataşehir'de bir kadın evde ölü bulundu, erkek arkadaşı Serkan Ö. ise kadının kendisine intihar edeceğini söylediğini iddia etti. Ancak 3 Haziran'da Büşra Yılmaz isimli kadının Serkan Ö.'den kolu kırıldığı için şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Gündem 7 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Ataşehir’de yaşayan Büşra Yılmaz 2 Haziran’da kolunun kırılması üzerine Serkan Ö.’den şikayetçi oldu. Bunun üzerine Serkan Ö.’nün ifadesi alındı ve serbest bırakıldı. Ayrıca Büşra Yılmaz daha önce de Serka Ö. hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Önceki gece ise Büşra Yılmaz evinde ölü bulundu.

Serkan Ö.’nün iddiasına göre Büşra Yılmaz ile tartıştıktan sonra evden çıktı ancak Büşra Yılmaz, kendisini görüntülü arayarak intihar edeceğini söyledi. Bu konuşmanın ardından Serkan Ö. polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri pencereden içeri girerek kapıyı açtı.

HaberTürk’te yer alan habere göre; içeri girdiklerinde genç kadının doğalgaz borusunda asılı cesediyle karşılaştı. Yılmaz’ın cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ilk incelemede boynunda boğulmaya bağlı telem izleri bulunan Yılmaz’ın kesin ölüm nedeni otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

Olayın ardından gözaltına alınan Serkan Ö. ifadesinde, “Büşra 3 gün önce arabama zarar vermeye çalışırken sol kolunu kırmıştı. Eczaneleri gezip kolluk ve yakı aldım. 5 Haziran tarihinde saat 20.00 sıralarında Büşra’nın ikametine geçtim. Kendisine aldığım malzemeleri kapıya asarak adresi terk ettim. 10 dakika sonra beni arayarak eve çağırdı. Malzemeleri koluna tek takamayacağını söyledi. Alkollüydü, kendisine yardım edemedim annesini aradım ulaşamadım” dedi.

Genç kızın kendisini görüntülü aradığını söyleyen Serkan Ö., intihar edeceğini söyleyince, polis ve ambulansı aradığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eski sevgiliden cinayet savunması: Yüzüme tükürdüEski sevgiliden cinayet savunması: Yüzüme tükürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.