Bir günde iki şüpheli ölüm: Cesetler izbede bulundu

Bursa'da bir kadının cesedi ağaca asılmış halde bulundu. Antalya'da ise bir inşaatta 14 yaşındaki kızın hareketsiz yattığını işçiler fark etti. İki olaya ilişkin de soruşturma başlatıldı ve ölüm sebepleri henüz öğrenilemedi.

Gündem 20 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşayan bir çiftçi Hisar ile Umurbey mahalleleri arasındaki zeytinliğine geldiğinde neye uğradığını şaşırdı. Çünkü bir zeytin ağacına asılmış ceset gördüler. Durumu yetkililere bildiren çiftçinin ihbarı üzerine araziye polis ekipleri geldi. Ekipler uzun süredir orada olduğunu tespit ettikleri cesedin Nevrigül Alan’a ait olduğunu belirledi.

İddiaya göre Nevrigül Alan 2 Eylül’de yaşadığı evden İznik’teki çocuğunu almak için ayrılmış, kendisinden bir daha haber alınmamıştı. İki çocuk annesi 22 yaşındaki Nevrigül kaybolduğu günden bu yana aranıyordu. Nevrigül’ün ölüm nedeni henüz bilinmiyor. Soruşturma Adli Tıp Kurumu’ndan gelen rapora bağlı olarak sürdürülecek.

Çocuk inşaatta ölü bulundu

Aynı gün bir şüpheli ölüm de Antalya’da yaşandı. Serik ilçesindeki Yeni Mahalle’de inşaat halinde bir kız öğrenci yurdunda ceset bulundu. Ceset iki gündür ailesi tarafından aranan 14 yaşındaki D.N.Ş.’ye aitti. Küçük kızın cesedini bulan inşaatta işçilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler D.N.Ş.’nin cansız bedenini morga kaldırdı ve ceset oradan da Antalya Adli Tıp Kurumuna alındı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kadın cinayeti: Evini bastı, başından vurduKadın cinayeti: Evini bastı, başından vurdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.