‘Şeytan bebek’ Melissa Sloan futbolcuların kabusu oldu

TikTok yayıncısı Melissa Sloan, önce kendisinden ayrılan Mason Mount'u daha sonra ise Brighton'dan Billy Gilmour'u taciz etti. Sloan, mahkemede kendisine yöneltilen suçlamaları kabul ettiğini söyledi.

Spor 27 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Gilmour, Melissa Sloan yüzünden uyuyamaz hale geldi.

Chelsea futbolcusu Mason Mount ve Brighton oyuncusu illy Gilmour’un başı 21 yaşındaki kadın TikTok yayıncısı Melissa Sloan ile dertte. Premier Lig yıldızlarının şikayetçi olmasına neden olan süreç şöyle gelişti: Melissa Sloan, Instagram üzerinden konuştuğu Chelsea futbolcusu Ben Chilwell tarafından bir partiye davet edildi. Partide, 24 yaşındaki Chelsea futbolcusu Mason Mount ile yakınlaştı. İkili ilişkileri bitene kadar 6 ay boyunca iletişime devam etti.

Dani Alves bir zamanlar kraldı! Cezaevinde zor günler ve eş darbesiDani Alves bir zamanlar kraldı! Cezaevinde zor günler ve eş darbesi

İlişkileri bittikten sonra Sloan, Mason Mount’u takıntı haline getirdi. Futbolcu, onu engelledikçe telefon numarasını değiştirerek Mount’a mesaj atmaya devam etti. Bu 21 kez tekrarlandı. Ayrıca Sloan, futbolcuya yeni bir telefon aldığı gösteren ekran görüntüsü gönderdi ve “Daha fazla numara alabilmek için artık yiyecek almıyorum” dedi. Sloan attığı başka bir mesajda da şunları söyledi: “Özür dilemelisin yoksa yeni bir karakterin kilidini açacaksın… Şeytan Bebek.”

Chelsea oyuncusu Mount’un hayatı bir partide tanıştığı model yüzünden kabusa döndü.

Mount, onunla iletişime geçemeyince kendine ‘Şeytan Bebek’ ismini alan 22 yaşındaki model, 26 yaşındaki Ben Chilwell ve 21 yaşındaki Billy Gilmour’a Mount hakkında mesajlar atmaya başladı. Ayrıca Chilwell’in kolajlarını oluşturmak için kullandığı DevilBaby_10 (Şeytan Bebek_10 ) kullanıcı adıyla bir Instagram hesabı açtı. Hesapta yalan paylaşımlar yaparak futbolcuların ailelerini etiketledi. Bu sırada Gimour 9 milyon sterlin karşılığında Brighton’a transfer oldu.

Melissa Sloan mahkemede suçunu itiraf etti.

Londra’dan gitmesine karşın Sloan’ın tacizleri devam etti. Gilmour, onlarla iletişim kuramaması için tüm arkadaşlarını ve ailesini Instagram’dan silmek zorunda kaldı. Uyumak için hap almak zorunda kalan Gilmour’un performansı düştü. Brighton kulübü, futbolcunun Sloan ile ilgili ehdişelerini dile getirmesinden sonra polise giderek şikayetçi oldu. Hakkında dava açılan Sloan, 19 Haziran ile 28 Ekim 2022 tarihleri arasında İngiliz yıldız Mount’u ve 10 Eylül – 28 Ekim 2002 tarihleri arasında Gilmour’u taciz ettiğini itiraf etti. Ayrıca 20-29 Ekim 2022 tarihleri ​​arasında Chilwell’i şiddet uygulamadan taciz etmekten de suçunu kabul etti. Davayla ilgili karar 20 Haziran’da verilecek.

Sir'den taciz itirafı: Ben 12 yaşındaydım, o 72!Sir’den taciz itirafı: Ben 12 yaşındaydım, o 72!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.