Motosikletliler Sertaç Şanlı’nın 25 bin euro’luk saatini çaldı

İspanya’da Barcelona forması giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı kapkaççıların saldırısına uğradı. İki soyguncu, Şanlı’nın 25 bin Euro’luk saatini çaldı.

Spor 30 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Sertaç Fenerbahçe'ye doğru.

Elcaso.com’un haberine göre milli basketbolcumuz Sertaç Şanlı, Barcelona’nın ünlü caddelerinden Passeig de Gracia’da yürüdüğü esnada motosikletli iki kapkaççının saldırısına uğradı. Olay gece 01.00 sularında meydana geldi. Soyguncular Pazar günü gerçekleşen saldırıda Sertaç’ın bileğindeki 25 bin Euro değerindeki saati çaldılar. İlk belirlemelere göre Sertaç’ın ciddi bir sakatlığı bulunmuyor.

Soygun olayının ardından konuşan Sertaç Şanlı, şöyle konuştu: “Eşimle bir restaurantta yediğimiz akşam yemeğinin ardından talihsiz bir olayla karşılaştık. Arkadaşlarımızla vedalaştıktan sonra taksiye bineceğimiz sırada hırsızlar arkamızdan hızlıca geldi, kolumdaki saati aldılar. Nasıl gerçekleştiğini anlayamadık. Herhangi bir fiziksel arbede yaşanmadı, bir darbe almadık. Ben ve eşim sağlıklı durumdayız. Durumumuz iyi.”

Barcelona basketbolda bütçe küçültüyor... Sertaç Şanlı iddiasıBarcelona basketbolda bütçe küçültüyor… Sertaç Şanlı iddiası

Bu tarz bir olay Barcelona’da ilk defa yaşanmıyor. Polisin yaptığı bilgilendirmeye göre saat hırsızları şehirde ikiye ayrılıyor. Scooterla gezenler ve motosikletle gezenler. Motosikletle gezenler bu konuda daha profesyonelce davranıyor. Saat hırsızlığı vakaları, şehirde yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber artmaya başlıyor. Hatta geçtiğimiz günlerde teniste Barcelona Açık devam ederken Grigor Dmitrov da motosikletli kapkaççıların gazabına uğramıştı. O vakada da soyguncular, 70 bin Euro değerindeki saati çalmışlardı.

İspanya mimli

Sporcuların uğradıkları soygun vakaları İspanya’da ilk değil. Zira maç yaptıkları için şehir dışında bulunan futbolcuların evlerinin soyulması vakalarının çokluğu ülkede dikkat çekici. Karim Benzema, Dani Carvajal, Rodrygo gibi isimlerin yanı sıra son olarak Justin Kluivert’ın evi hırsızlar tarafından soyulmuştu. Kluivert’in takımıyla birlikte deplasmanda olduğu sırada hırsızlar, oyuncunun annesi ve eşi oradayken eve girmişler ve ikiliye korku dolu anlar yaşatmışlardı.

Yine İspanya yine hırsızlık: Bu seferki mağdur KluivertYine İspanya yine hırsızlık: Bu seferki mağdur Kluivert

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.