Samantha Jones şehre dönüyor

Kim Cattrall, Samantha Jones karakterini canlandırdığı HBO dizisi 'Sex and the City'nin yeni uyarlaması 'And Just Like That'a geri dönmeyeceğini açıklamıştı. Dizinin ilk sezonunda yoktu, her fırsatta hikayesinin bittiğini söylüyordu. Fakat sürpriz geldi. Cattrall, tek bir sahne için şehre dönüyor.

Kültür Sanat 2 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
'Sex and the City' ilk kez 6 Haziran 1998'de ekranlara gelmişti. Fotoğraf: HBO

Kim Cattrall şehre dönüyor. Son bir kere, tek bir gece için. HBO’nun unutulmaz dizilerinden ‘Sex and the City’ 2021 yılında ‘And Just Like That’ adlı yeni bir devam dizisiyle ekrana gelmişti. Dizinin hayranları 30’lu yaşlarını izledikleri dört kadının yıllar sonra 50’li yaşlarını izlemek için sabırsızlanıyordu ancak bir eksik vardı. Dizide Samantha karakterini canlandıran Kim Cattrall devam dizisi için dönmeyeceğini açıklamıştı. Cattrall, dizinin başrolü aynı zamanda yapımcısı Sarah Jessica Parker ile sorunlar yaşadığını açıklamış, dizinin ekranlara döneceğini herkes gibi sosyal medyadan öğrendiğini bile söylemişti.

Dört yakın arkadaşın hayatlarına odaklanan dizide ana tema arkadaşlıktı. Hatta dizinin unutulmaz repliklerinden biri “Hiçbir şey sonsuz değildir. Hayaller değişir, trendler gelip geçer ancak dostluk her zaman daimdir” idi. Ancak Cattrall’ın yani Samantha’nın dönmeyecek oluşu bu cümlenin de değişebileceğini gösteriyordu. Cattrall her fırsatta diziye dönmeyeceğini, karakterinin hikayesinin bittiğini söylüyordu.

Çekimleri ekip arkadaşlarıyla bir araya gelmeden tamamladı

Hayat akarken her şey gibi vedalar da yaşanacaktı. Ve tabii sürprizler de… Verilen kararlardan da geri dönülebilirdi. Nitekim yeni bir haber bunu doğruladı. Kim Cattrall, ‘And Just Like That’in ikinci sezon finaliyle, Samantha Jones olarak geri dönecek.

Kaynakların aktardığına göre Cattrall, görüneceği tek sahnenin çekimlerini 22 Mart’ta New York’ta çekti. Sorunlar yaşadığı Sarah Jessica Parker dahil olmak üzere hiçbir oyuncu ve yapımcı Michael Patrick King ile görüşmeden çekimleri bitirdi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SATC 🍸 (@sexandthecitytv)

Senaryo ekibi dizinin ilk sezonunda Samantha’nın yokluğunu Londra’ya taşınması ile açıklamıştı. Carrie(Sarah Jessica Parker), uzaktaki Samantha ile mesajlaşarak iletişim kuruyordu. İlk sezon finalinde iki arkadaş barışmak için buluşma kararı almıştı. İkinci sezon finalinde Samantha’nın Carrie ile bir telefon konuşması yaparken görüleceği belirtildi.

‘And Just Like That’in ikinci sezonu 22 Haziran’da ekranlara gelecek. Samantha’nın merakla beklenen dönüşü ise Ağustos ayında yayınlanacak sezon finali bölümüyle olacak.

Böyle veda görülmedi: 'Succesion'ın finali 3 milyon insan izlediBöyle veda görülmedi: ‘Succesion’ın finali 3 milyon insan izledi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.