Sarah Jessica Parker sürpriz dönüş hakkında konuştu: Catrall’ın dönmesi çok heyecan verici

Uzun yıllardır aralarının bozuk olduğu bilinen 'Sex and the City' oyuncuları, Sarah Jessica Parker ve Kim Catrall buzları eritiyor mu bilinmez ancak bir süre daha birlikte anılmaya devam edecekler. Catrall'ın diziye dönüşü üzerine Parker da açıklama yaptı, "dönüşü çok keyifli" dedi.

Kültür Sanat 22 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
'And Just Like That' 22 Haziran'da ikinci sezonuyla ekranlara gelecek.

HBO efsanelerinden ‘Sex and the City’i bir bölüm izlemiş biri bile hikayesi anlatılan kadınların hayatlarına ama en çok da arkadaşlıklarına özenmiştir. Ancak yine en az bir bölümünü izlemiş biri bile bilir ki başrol oyuncularından Sarah Jessica Parker ile Kim Catrall’ın aralarının bozuktur.

New York’ta yaşayan dört kadının hayatlarını anlatan dizi tüm zamanların en popüler yapımlarından biri olmaya devam ediyor. 2004’te final yapan dizi, 2021 yılında ‘And Just Like That…’ adıyla geri döndü. Ancak bu kez Kim Catrall kadroda yoktu. Oyuncu yaptığı açıklamalarda , dizinin başrolü aynı zamanda yapımcısı Sarah Jessica Parker ile sorunlar yaşadığını söylemiş, dizinin ekranlara döneceğini herkes gibi sosyal medyadan öğrendiğini bile aktarmıştı.

‘Sex and the City’ ilk kez 6 Haziran 1998’de ekranlara gelmişti. Fotoğraf: HBO

Kim Catrall kimseyi görmeden çekimleri bitirdi

Ancak geçen haftalarda sürpriz bir haber geldi. Kim Cattrall’ın ikinci sezonun final bölümündeki tek bir sahne için projeye geri döndüğü müjdelendi.Ancak belli ki sorunlar devam ediyordu. Kaynakların aktardığına göre Cattrall, görüneceği tek sahnenin çekimlerini 22 Mart’ta New York’ta çekti. Sorunlar yaşadığı Sarah Jessica Parker dahil olmak üzere hiçbir oyuncu ve yapımcı Michael Patrick King ile görüşmeden çekimleri bitirdi.

Sarah Jessica Parker bildiğiniz gibi: Kim Catrall’ın dönmesi çok heyecan verici

Şimdi de Parker cephesinden haberler var. Aralarındaki küslük hakkında daima yuvarlak cümlelerle konuşan Parker, yine şaşırtmadı. Cattrall’ın dönüşünü “gerçekten eğlenceli, heyecan verici ve kesinlikle nostaljik” olarak tanımladı ve ekledi: “Çok keyifliydi.”

Miranda Hobbes’u oynayan aktris Cynthia Nixon, geçen hafta Vanity Fair dergisine verdiği bir röportajda, Cattrall kadrodayken setteki atmosferin çok tuhaf olduğunu söylemişti.

7 yeni şarkı: Türk popu bu yaz 90’lardan sonraki ikinci rönesansınını yaşayacak7 yeni şarkı: Türk popu bu yaz 90’lardan sonraki ikinci rönesansınını yaşayacak

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.