The Idol final yapıyor

'The Idol', beşinci bölümüyle final yapıyor. HBO yapımı dizinin başrollerinde Lily Rose Depp ve Abel Tesfaye rol alıyor. Sansasyonel 'Euphoria' dizisiyle Sam Levinson'ın en yeni projesi olan 'The Idol' cesur sahneleri nedeniyle yayınlandığı her bölüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kültür Sanat 1 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
'The Idol' dizisinin başrollerinde Lily Rose Depp ve Abel Tesfaye (The Weeknd) yer alıyor.

The Idol  bu hafta yayınlanacak bölümüyle final yapıyor. Başrollerinde Lily-Rose Depp ve Abel Tesfaye’nin (The Weeknd) yer aldığı HBO yapımı dizi Türkiye’de sadece Blu TV’de izleyiciyle buluşuyor. ‘Euphoria’nın yaratıcısı Sam Levinson’ın yeni projesi olan dizi, beşinci bölümüyle ekranlara veda edecek. Kariyer basamaklarını hızla yükselen genç bir müzisyenin hikâyesini anlatan dizi, eğlence dünyasının çarpıklıklarını da tıpkı ‘Euphoria’ gibi göz önüne getiriyor.

The Idol beşinci bölümüyle veda ediyor

The Idol, ilk etapta altı bölüm olarak planlanmıştı. Ancak hikâyenin ilerleyişi nedeniyle Sam Levinson, diziyi beş bölümde tamamlanın daha iyi olduğu düşüncesinde. Hem basında hem de sosyal medyada çokça tartışılan dizi, her pazar akşamı HBO’da ertesi gün de Blu TV’de ekranlara geliyordu. Yayınlanır yayınlanmaz konuşulmaya başlanan dizi, özellikle cesur sahneleriyle gündem yaratmaya devam ediyor.

The Idol daha ilk fragmanından itibaren cesur sahneleriyle adından söz ettireceğinin sinyalini vermişti. Ancak dizinin yayınlanan her bölümü sonrası özellikle basında yer alan sansasyonel haberler Sam Levinson’da, dizinin geleceği konusunda fikir değişikliğine neden olmuşa benziyor. Levinson yaptığı açıklamada en başından itibaren zaten dizinin ikinci sezonunun öngörülmediğini söylemişti. Ancak bununla birlikte dizideki cinsellik ve çıplaklık seviyesine getirilen eleştiriler, diziye olan ilginin artmasına neden olurken bir yandan da sert eleştirileri de beraberinde getiriyordu.

Gelen tepkiler üzerine Lily Rose Depp’in babası Hollywood yıldızı Johnny Depp, kızına destek açıklaması yapmıştı. The Idol dizisinin beşinci ve son bölümü bu pazar HBO’da ertesi gün de Blu TV’de ekranlara gelecek.

Sosyal medyanın viral şarkısı Makeba'nın hüzünlü hikâyesiSosyal medyanın viral şarkısı Makeba’nın hüzünlü hikâyesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.