Cannes bitti ama perde arkası kaynıyor!

Cannes bitti, tartışmalar bitmedi. Perde arkasında olan biteni ise kimse etraflıca yazmadı. Merak edilebilecek detayları Türkiye'de magazin denince akla ilk gelen gazetecilerden Müge Dağıstanlı 10Haber'deki ilk yazısında kaleme aldı. Müge Dağıstanlı bundan böyle haftada 2 gün 10Haber'de

3 Haziran 2023
Merve Dizdar Cannes'da ödül aldığı role dört aday arasından seçilmişti.

Merve Dizdar rolü nasıl kaptı? Kaşesi arttı mı?

– Nuri Bilge Ceylan TV izlemiyormuş. Merve Dizdar’ı ekibi önermiş. Başrol için 4 kadın oyuncu adayı daha varmış. Deneme çekimleri yapılmış. Merve Dizdar kazanmış. Ödül aldığı zamanki gibi sevinmiş.

Merve Dizdar rol için seçildiğinde ödül aldığı zamanki gibi sevinmiş.

– Şimdi deniliyor ki; Merve Dizdar ‘Altın Palmiye’ ile oyunculuk kaşesini 3’e katlar. ‘Ömer’ dizisinden bölüm başı 150 bin TL kazanan Dizdar’ın ilk hedefi; fiyatı yükseltmek değil, iddialı yapımlar. Sektörde en yüksek fiyatı bölüm başı 800 bin TL ile Serenay Sarıkaya’ya ait.

– Merve Dizdar’ın ödül gecesi yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi beğendi kimi ağır eleştirdi. Sayfasına bırakılan hiçbir yorumu silmeyen, birçok ünlünün aksine engeli basmayan Dizdar’ın takipçi sayısı bir anda 2 kat arttı. Peki bu ona ne kazandıracak? Bir hafta içinde iki kozmetik, bir tekstil markasından teklif geldi bile.

Hande’nin 5 milyonluk zaferi, Sabancı’nın köstebek avı

Hakan Sabancı ve Hande Erçel

– Hande Erçel, Cannes’a tarzı ve sevgilisi Hakan Sabancı’yla verdiği pozla damga vurdu. Kendisini festivale götüren dondurma markasından 5 milyon TL kazanmış. 4 günlük gezi masrafı 1 milyon TL.

– Cannes’ın ‘en çok paylaşılanlar’ listesinde dünya yıldızlarıyla yarışan Hande Erçel 6. sırada yer aldı. Vee bu sayede uluslararası moda haftalarından teklifler almaya başladı. Aynı moda haftalarına sevgilisi Hakan Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı da katılıyor. Orada kaynaşırlar artık. Arzu Sabancı daha önceki gelin adaylarıyla hiç bir araya gelmezdi. Bu kez bir düğünde karşılaştığı Hande Erçel için şu yorumu yapıyormuş: “Çok hoş ve zarif biri. Hakan’la inanılmaz mutlular.”

Hande Erçel Cannes’da fazla zayıflamış bulundu.

– Hande Erçel’in, sevgilisi Hakan Sabancı dönüşte İstanbul Havalimanı’nda muhabirlerle gerginlik yaşadı. Her seyahat sonrası kameralarla karşılaşmayı tuhaf bulduğunu söyledi. Uçuş bilgilerinin sızdırıldığını düşünüp araştırmaya karar verdi. Köstebeği bulmak üzere. Çiftin köstebek avından sonraki tatil planı şöyle; Önce rotayı Hande Erçel’in belirleyeceği bir Avrupa Turu’, ABD ve ‘Mavi Yolculuk’.

– Oyuncuya sosyal medyada Cannes’la ilgili iki eleştiri vardı: 1) Neden bu kadar zayıf, hali kalmamış gibi 2) Hiç mi İngilizce konuşamıyor? Cevapları verelim: Bir marka için mayo kataloğu çeken Erçel 1.5 ayda hamur-şeker-sütlü gıdalardan uzak durup 4 kilo vermiş. Çekimler bitince kilo alma programına geçmiş. İngilizceye gelince… Erçel, özel hocadan aldığı ders sayısını artırıyor.

Meryem Uzerli’ye estetik uyarısı

Meryem Uzerli “Yüzünle oynamayı bırak” diye uyarılmış.

Bu yılki Cannes’da, Merve Dizdar ve Hande Erçel’in gölgesinde kalan Meryem Uzerli yine estetiğiyle konuşuldu. Dolgu ve botoksu abarttığı için eleştirilen Uzerli’yi ünlü bir akıl hocası şöyle uyarmış: “Yüzünle oynamayı bırakmalısın. Tek gündemin bu olmamalı” Uzerli de “Estetiğim yok ki, sosyal medyada abartıyorlar, doğalım” diyormuş.

Rüya çift 27 yıllık evliliği neden bitirdi?

İşte o iddialar

Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan’ın 27 yıllık evliliği 10 dakika içinde bitti. Çiftin, Beykoz Adliyesi’nden el ele çıkması “Böyle ayrılık olmaz” dedirtti. Parmakla gösterilen aşk neden bitti? Şu iddialar ortaya atıldı: 1) Mehmet Aslantuğ psikolojik şiddet uyguladı  2) Arzum Onan ihanete uğradı ve yakaladı. Üzüntüden aşırı zayıfladı, sesi bile kısıldı.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan 27 yıl önce evlenmişti

Her şey 1 yıl önce başladı

Arzum Onan psikolojik şiddet ve ihanet iddiasını yalanlıyor. Çifte çok yakın bir kaynak bakın neler söyledi: “Kurtarmak için çok çabaladılar. Sıkıntı bir yıl önce başladı. Evleri 6 ay önce ayırdılar. Sonunda birbirlerini yorduklarına karar verdiler. ‘Boşanalım’ kelimesini ilk Mehmet telaffuz etti. Arzum’a ‘Davayı sen aç, daha şık olur’ dedi.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ boşanmak için adliyeye giderken ve adliyeden çıkarken el eleydi.

Niye el ele geldiler?

Arzum ‘psikolojik şiddet’ iddiasına çok üzülüyor. Bunun doğru olmadığını kanıtlamak için adliyeye giderken Mehmet’in elini bırakmadı. Ele ele tutuşmaları bu yüzden. Arzum, Anadolu yakasındaki eve geçti. Mehmet Kemerburgaz’daki evde. Birbirlerini kolay bırakmazlar. Mehmet, Arzum’a ‘kıymetlim’ diye sesleniyor.”

Dikkat çeken mayıs sıkıntısı

Bu arada Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan’ı, Mayıs 1994’de tanıdığını, duygusal ayrılığı Mayıs 2022’de yaşadıklarını, boşanmanın 29 Mayıs’a denk geldiğini söyleyip “Ayın günahını daha fazla almayayım” dedi.

Bir Türkiye öyküsü: Kelepçeden tebrik telefonuna, şimdi de yaftalama ve linceBir Türkiye öyküsü: Kelepçeden tebrik telefonuna, şimdi de yaftalama ve lince

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.