Çuval içinde ceset parçaları bulundu: 2 gözaltı

Kırklareli'de çalılık alanda çuval içinde ceset parçaladı tespit edildi. Olaya ilişkin soruşturmada cesedin kimliği belli olurken 2 şüpheli de gözaltına alındı.

Gündem 3 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Kırklareli’deki Karahıdır Mahallesi’nde çalılık alanda bir kişi çuval içinde ceset parçaları gördü ve hemen 112 Acil Konuta Merkezi’ne ihbarda bulundu. Bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede büyük bölümü parçalanıp çuvala konulduğu tespit edilen ceset, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında cesedin 23 yaşındaki Hakan Ç’ye ait olduğu belirlendi. İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri olaya ilişkin M.E. ile B.T’nin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler 2 şüpheliyi Çukurpınar köyünde yakaladı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından jandarmaya teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de cesedin bulunduğu bölgedeki bir çiftlikte arama yaptı. Çiftliğin yakınında Hakan Ç’ye ait kıyafetlerin yakıldığı belirlendi. Ekipler olayda kullanıldığı değerlendirilen bir balta, benzin bidonu ile bazı materyalleri muhafaza altına aldı.

Üç kişinin katiliydi, afla çıkıp ortağını da öldürdü ve 17 yıl kaçmayı başardıÜç kişinin katiliydi, afla çıkıp ortağını da öldürdü ve 17 yıl kaçmayı başardı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.