Erden Timur: Sezon biter bitmez belgeleri açıklayacağım

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ve futbolculardan Abdülkerim Bardakçı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor 3 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Erden Timur'dan TFF'ye gözdağı niteliğinde sözler.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkenvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin antrenmanından önce açıklamalarda bulundu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Cumhuriyet’in 100’üncü yılında şampiyon olmak her takıma nasip olmaz. Dolayısıyla Galatasaray bunu zaten hak etmişti” dedi.

Abdülkadir Bitigen'den Galatasaray-Fenerbahçe derbisi siftahıAbdülkadir Bitigen’den Galatasaray-Fenerbahçe derbisi siftahı

Oyunculara, teknik kadroya, taraftara ve camiaya teşekkür ettiğini belirten Özbek, konuşmasına şöyle devam etti: “Bu desteki devam ettikçe Galatasaray’ın bileğini kimse bükemez. Artık hedefimiz Avrupa, inşallah orada da taraftarlarımızı, sizleri, camiamızı memnun edebiliriz. Gelecek sezon için hazırlıkları çok önceden yaptık. Şu anda önümüzdeki sene için Erden Timur ile beraber çalışıyoruz zaten. Hazırlıklarımızı çok önceden yapmıştık. Galatasaray taraftarı bu seneki gibi önümüzdeki sene de mutlu ve huzurlu maçlara gelecekler. Atık stadyumumuzu büyütmenin peşindeyiz. Yani 50 bin kişi dar geliyor stadyumumuz.”

Şampiyon Galatasaray, Fenerbahçe'yi yeni formayla karşılayacakŞampiyon Galatasaray, Fenerbahçe’yi yeni formayla karşılayacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u yemeğe davet ettiğini açıklayan Dursun Özbek, “Ali beyi yemeğe davet ettik. Artık Türk futboluna çekişme içinde değil de dostluk içinde fayda üretmenin daha faydalı olacağını düşüncesindeyim. Onun için Ali beyi de yemeğe davet ettim. Cevap bekliyoruz” dedi.

Erden Timur sezon sonunda açıklama yapacak

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, sezonun sona ermesiyle açıklamalarda bulunacağını belirterek şöyle konuştu: “O gün de söylemiştim. Açıklanacak, anlatılacak çok şey var diye. Sürekli o sözler manipüle ediliyor. Belge ve kayıt diye. Ben çok şey açıklayacağız dedim. Onları sezonu bitirdiğimiz anda açıklayacağız. Onu da şu sebeple söylemiştim. Şu an bu tip şeyler açıklandığında daha sonra bir hata yapılsa bir şey olsa açıklanmalara bağlanacağı için ligin doğru gitmesi açısından bize fayda sağlama ihtimali olsa da, olmasa da hiç fark etmez biz lig bittikten sonra herkes her şeyi açıklasın ki bundan sonra daha sağlıklı ilerlesin. Bu şekilde her şeyi açıklayacağım. Son haftadan sonra açıklayacağım.”

Abdülkerim Bardakcı, Marcao’yu övdü.

Futbolculardan Abdülkerim Bardakcı da kendisi için kırılma maçının 2-2 berabere biten Alanyaspor karşılaşması olduğunu söyledi. Bardakcı, “Çok iyi futbol oynuyorduk, 2-0 öne geçtik. Daha sonra bazı sebeplerden dolayı maç berabere bitti. Ama bizim orada gösterdiğimiz reaksiyon çok iyiydi. Ondan sonra da zaten müthiş bir ivme yakaladık, mutlu sona ulaştık” dedi.  28 yaşındaki futbolcu, sezon başında takımdan ayrılan Marcao için, “Marcao benim de beğendiğim bir futbolcu. Ama büyük Galatasaray taraftarına unutturabildiysem ne mutlu bana” diye konuştu. Bardakcı, Galatasaray formasıyla sıradaki hayalinin Şampiyonlar Ligi’ne ilk 11’de oynamak olduğunu söyledi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.