Bu da parti jeti: Saati 14 bin dolara gökyüzünde partileyebileceksiniz

Müşteri velinimetimizdir anlayışında çıtayı arşa koymayı hedefleyen Five Hotels & Resorts, özel bir jet alarak müşterilerine parti imkânı sunmaya başladı. Tabii bunun bir bedeli var. En fazla 16 kişi alan jette partilemenin saatlik ücreti 13-14 bin dolar.

Dünya 4 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Dubai’nin paranın alabileceği her şeyi sunan otelcilik anlayışında yeni bir seviye zenginlerin hizmetine sunuldu.

Five Hotels & Resorts, müşterilerine otelin özel jetinde saati 14 bin dolardan başlayan fiyatlarla parti yapma imkânı sağlamaya başladı.

Renk değiştiren canlı LED ışıklarıyla parti ambiyansı sunabilen, büyük boy yatağı olan lüks yatak odası, büyük banyosu bulunan bu jet en fazla 16 yolcu alabiliyor.

Özel jet LED ışıklarıyla, parti atmosferi sunabiliyor.

Five plane adlı jet, 1 Haziran’dan itibaren rezervasyon kabul etmeye başladı. Bloomberg’ün hesaplamasına göre Londra-Dubai arasında bu uçakta partilemek isteseniz saatlik ücreti nedeniyle 195 bin dolar ödemeniz gerekecek. Bu da kişi başı 12 bin dolar yapıyor. Bu para da Emirates Havayolları’yla Business Class uçuş yaptığınızda ödediğiniz paraya eşitmiş.

Özel jette her türlü lüks düşünülmüş.

Bloomberg yine bizim için hesaplamış: 80-85 milyon dolar arası bir ücrete alındığı düşünülen bu uçağın maliyetini çıkarması için yılda 200 saat partilemesi gerekiyormuş. Özel jetlerin ortalamasıysa yılda 800 ile 1000 saat arası uçuşmuş. Yani kârlı bir anlaşmaya imza atmış Five Hotels & Resorts.

Bu uçağın fiyatı tahminen 80-85 milyon dolar. Maliyetini çıkarabilmesi için yılda en az 200 saat kiralanması gerekiyor. Başarılı şekilde işletilen jetler yılda 800-1000 saat arası uçuyor.

Oteller zincirinin müşterilerine sunduğu tek eğlence bu değil. Warner Music Group’la müzik stüdyosu kurmak, ünlü dj’lerle büyük partiler vermek de bu otelin sıradan etkinliklerinden.

Roy Ailesi’nden satılık: Central Park manzaralı, 5+2 çatı katı, 29 milyon dolar…Roy Ailesi’nden satılık: Central Park manzaralı, 5+2 çatı katı, 29 milyon dolar…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.