İstanbul trafiğine Şampiyonlar Ligi ayarı

UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı 10 Haziran'da İstanbul'da yapılacak. Manchester City - Inter maçı nedeniyle kapatılacak yollar ve alternatifleri açıklandı.

Spor 8 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
İstanbul, Şampiyonlar Ligi finaline hazırlanıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 10 Haziran’da Olimpiyat Stadı’nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali Manchester City- Inter maçı için kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları açıkladı.

Bir İstanbul masalı: İlkay Hakan’a, Pep Inzaghi’ye, Inter Manchester City’ye karşı!Bir İstanbul masalı: İlkay Hakan’a, Pep Inzaghi’ye, Inter Manchester City’ye karşı!

Finah nedeniyle düzenlenecek programlar için Fatih’te 7 Haziran saat 08.00’den 11 Haziran saat 23.00’e kadar trafiğe kapatılacak yollar Şehit Vefa Karakurdu Üst Geçidi, Yenikapı İDO İskelesi ile Yenikapı Miting Alanı arası yan yol (Yenikapı etkinlik alanı iç yolu), Sahil Kuzey yan yol Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi ayrımları, Sahil Güney yan yol Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi ayrımları olarak duyuruldu. Alternatif güzergah ise Sahil Kennedy Caddesi olacak. Final nedeniyle Şişli’de 10 Haziran saat 07.00’den program bitimine kadar Şişli-Taşkışla Caddesi trafiğe kapatılacak. Bedri Karafakioğlu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Valikonağı Caddesi, İnönü Caddesi, Maçka Caddesi, Süleyman Seba Caddesi alterntafif yol olarak kullanılabilecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.