Rammstein solisti Till Lindemann’a tecavüz suçlaması

Rammstein grubunun solisti Till Lindeman'ın başı belada. Ünlü rock grubunun Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta verdiği konseri sonrası Rammstein'ın solisti Till Lindeman genç bir kadına tecavüzle suçlandı.

Kültür Sanat 8 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Rammstein grubunun solisti Till Lindemann'a yönelik soruşturmaya Alman Bakan Claudia Roth da dahil olmuştu.

Ramsmstein grubu skandalla gündemde. Alman rock grubunun solisti Till Lindemann tecavüzle suçlanıyor. Twitter’da açıklama yapan genç kadın Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta karşı karşıya kaldığı durumu açıkladı. Avrupa turnesi kapsamında Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta konser veren Rammstein’in solisti Till Lindeman performans sonrası bir gece kulübünde Shelby Linn isimli genç kadınla tanışır.

Rammstein solistine tecavüz suçlaması

Rammstein grubunun solisti Till Lindemann ile gece kulübündeki partide tanıştıklarını ifade eden Shelby Linn, yaşadıklarını anlattı. Shellby Linn sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bulunduğu iddialara göre konser sonrası düzenlenen partide Rammstein’ın solisti Till Lindemann ile tanışıp bir süre sohbet etmiş.

Rammstein’ın solisti Till Lindemann, genç kadının iddiasına göre, bir süre sonra Shelby Linn’e fiziki olarak yakınlaşmak ister. Till Lindeman, bu yakınlaşmayla birlikte Shelby Linn’e cinsel ilişki teklifinde bulunur. Ancak genç kadın, Alman rock grubu Rammstein’ın solisti Till Lindemann’ın bu teklifini reddeder. Shelby Linn, rock yıldızını reddettikten sonra içkisine uyuşturucu madde atıldığından şüphelendiğini söyledi.

Fazla içki içmemesine rağmen o geceye dair bazı anları hatırlamadığını iddia eden Shelby Linn, gecenin sonunda vücudunda morluklar olduğunu fark etti. Morlukları fark edince büyük şaşkınlık yaşayan Shelby Linn, fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaştı. Vücundaki morluklar nedeniyle Linn, Till Lindemann’dan da şikâyetçi olduğunu duyurdu. DW’de yer alan haber sonrası Alman rock grubu Rammstein resmi Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Her türlü sadırıyı kınadıklarını açıklayan grup, hayranlarından da önyargılı davranmamalarını rica etti. Öte yandan Alman Bakan Claudia Roth, olayın bir an önce aydınlatılması çağrısında bulundu.

BluTV'de ilk bölümü yayınlanan 'The Idol', şimdiden TT olduBluTV’de ilk bölümü yayınlanan ‘The Idol’, şimdiden TT oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.