Karşıyaka ev avantajını kaptırmadı

Karşıyaka, normal sezonu lider bitiren Telekom karşısında yarı final üçüncü maçını 84-81 kazandı ve seride 2-1 öne geçti.

Spor 9 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Karşıyaka-Telekom karşılaşmasında heyecan hiç azalmadı.

Telekom, normal sezonda Ankara’da hiç maç kaybetmedi ve sezonu lider tamamladı. Play-off’a dördüncü sıradan giren Karşıyaka ise başkentte rakibini yenerek saha avantajını ele geçirdi. İzmir takımı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda bu avantajını korumak için sahaya çıktı.

Fenerbahçe isyan etmişti: O hakemler dinlendirilecekFenerbahçe isyan etmişti: O hakemler dinlendirilecek

Karşılaşmada maç boyu büyük çekişme vardı. İlk periyodu Telekom 18-15 önde kapadı. Devre bittiğinde ise Karşıyaka’nın 36-35 üstünlüğü vardı. Maçın ikinci yarısında da heyecan fırtınası sürdü. Bir Telekom bir Karşıyaka öne geçti. Ev sahibi maçın son bölümünde küçük de olsa bir avantaj yakaladı. Telekom bitime 27 saniye kala farkı 78-76 ile 2 sayıya indirdi. Son 27 saniye bitmek bilmedi. Maçı Karşıyaka 84-81 ‘kazandı. İzmir ekibinin son basketi de süre bittiği için geçerli sayılmadı. Toplam 3 galibiyete ulaşacak ekibin finale yükseleceği serinin dördüncü karşılaşması 10 Haziran tarihinde İzmir’de oynanacak.

Drake laneti tersine mi dönüyor? Denver avantajı geri aldıDrake laneti tersine mi dönüyor? Denver avantajı geri aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.