Michael Jordan oğlunun Larsa Pippen’la ilişkisini onaylamıyor

Scottie Pippen’ın 48 yaşındaki eski eşi Larsa Pippen ve Michael Jordan’ın 32 yaşındaki oğlu Marcus Jordan, 2022’den beri ilişki yaşıyor. Söz konusu ilişki ara ara NBA dünyasının gündemine geliyor.

Spor 5 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Majesteleri, oğlunun ilişkisini onaylamıyor.

NBA efsanesi Michael Jordan, oğlu Marcus’un, eski takım arkadaşı Scottie Pippen’ın eski eşiyle ilişki yaşaması konusunda pek memnun değil. Paris’te eşi Yvette Prieto ile bir mekanın çıkışında görüntülenen Jordan, bir fotoğrafçının kendisine söz konusu ilişkiyi onaylayıp onaylamadığını sorduğunda direkt olarak “Hayır” yanıtını verdi. Majestelerinin eşi Priote de kafasını sallayarak adeta Jordan’ı onayladı.

Bundan yaklaşık 3 ay önce Larsa Pippen, aradaki 16 yaşlık farkın ilişkilerinde bir sorun teşkil etmediğini ifade etmişti. Bir talk showda konuşan Larsa, Michael Jordan’la eski eşi Scottie Pippen arasındaki problemlerin ilişki için bir sorun teşkil edip etmediğiyle alakalıysa “Kişisel olarak diğer insanları umursamıyorum. Ben kendi gerçeğimi yaşıyorum. Mutluyum. Biz iyiyiz. Marcus en iyi arkadaşım. Çok ortak noktamız var” dedi. Ayrıca Pippen söz konusu açıklamalarında Michael Jordan ile görüştüklerini ve ilişki hakkında bir sorunu olmadığını söylemişti.

Milliler U19 Dünya Şampiyonası’nda ABD’yi yendi, bronzu kaptı: Şampiyon İspanyaMilliler U19 Dünya Şampiyonası’nda ABD’yi yendi, bronzu kaptı: Şampiyon İspanya

The Last Dance ipleri kopardı

Michael Jordan ve Scottie Pippen ikilisi Chicago Bulls takımıyla NBA’de 6 şampiyonluk birden kazanmışlar ve tarihin en iyi ikilileri arasına girmişlerdi. Ancak efsanelerin arası, Netflix’te yayınlanan ve Bulls’un dominasyonunu anlatan The Last Dance belgesel serisi sonrasında bozulmuştu. Pippen seride kendisiyle alakalı bölümlerin kötüleme içerdiğini ve Jordan’ın fazla övüldüğünü söylemişti. Scottie 2021’deki bir açıklamasında Jordan’ın basketbolu mahvettiğini dile getirmişti.

Fenerbahçe için Sertaç Şanlı söylentisi!Fenerbahçe için Sertaç Şanlı söylentisi!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.