Doğu Beyazıt’taki Ağrı Dağı Müzik Festivali’nde rapçi Uzi ile popçu Mustafa Sandal atışması

Ağrı Dağı Müzik Festivali'nin davetlileri arasında bulunan rapçi Uzi, Mustafa Sandal'dan önce çıkmak istemediği için festivale katılmadığını açıklayınca Sandal abi nasihatıyla cevap verdi: "Avrupa'da ödüller aldığında ve 30 yıl sonra da on binlerce kişi seni alkışladığında tekrar konuşuruz."

Kültür Sanat 11 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde düzenlenen Ağrı Dağı Müzik Festivali, pop şarkıcısı Mustafa Sandal ile rapçi Uzi arasında polemiğe neden oldu. ‘Senin Uğruna’, ‘Umrumda Değil’, ‘Arasan da’, ‘Krvn’, gibi şarkılarıyla tanınan Uzi festivalin konukları arasındaydı. Fakat Uzi festivale katılmadı. Sebep olarak da uçakta ‘business class’ta uçmak istediği ama uçuşlarda böyle bir imkanın olmadığı için rapçinin Ağrı’ya gitmediği iddia edildi.

Fakat Uzi bu iddiaları reddetti. Mustafa Sandal’dan önce sahneye çıkmak istemediği için festivale gitmedini açıkladı. Uzi “Benim önüme Mustafa Sandal’ı çıkaramazsın hele hatır gönülle, aman adam yaşlı, aman şöyle böyle diyerek asla çıkaramazsın. Sene 2023, kimin ne iş yaptığı, kimin ne kadar dinlendiği ortada. Değerli Mustafa Sandal’ı konuşsaydınız neden bu devirde hala son sahneye çıkmak istiyor diye” diyerek tuhaf bir açıklama yapınca Mustafa Sandal’dan da cevap gecikmedi.

Festivale 100 bin kişinin katıldığı belirtiliyor.

Sandal’dan abi nasihatı: 30 yıl sonra tekrar konuşalım

Sandal “Sevgili Uzi kardeşim. Kayıtlara geçen; senin okuduğun ve başka sanatçıların okuduğu 150 adet ‘hit’ olmuş eserin olduğunda, Avrupa’da ödüller aldığında ve 30 yıl sonra da on binlerce kişi seni alkışladığında tekrar konuşuruz. Şarkılarını beğeniyorum, umarım başarırsın. Şöyle bir tweetlere baktım da cevap vermeme gerek kalmamış, en iyi cevabı her zaman halk verir, vermiş de… Bu arada beni konser öncesi arasaydın benden sonra çıkmana müsaade eder destek olurdum. Genç yetenekler başımızın tacıdır. Alkışın ve ışığın bol olsun, kariyerinde başarılar dilerim” diyerek rapçi Uzi bir abi tavsiyesinde bulundu.

Dün akşam Balıkesir’de Hande Yener’in konserinin iptal edildiği dakikalarda Doğu Beyazıt’ta neler gördümDün akşam Balıkesir’de Hande Yener’in konserinin iptal edildiği dakikalarda Doğu Beyazıt’ta neler gördüm

Özkan Uğur veda etti: İşte şimdi ele güne karşı yapayalnızızÖzkan Uğur veda etti: İşte şimdi ele güne karşı yapayalnızız

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.