Büyükekşi’den Çebi’ye mektup var: Bunlara itibar etmeyelim

TFF ile Beşiktaş arasındaki gerilimde yeni bir gelişme yaşandı. Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin mektubuna yanıt verdi.

Spor 22 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Ahmet Nur Çebi'den Mehmet Büyükekşi'ye mektup.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin yıldızı hiç barışmadı. Geçen sezonun başından itibaren siyah beyazlılar Büyükekşi’ye ser eleştiriler yöneltti. En son TFF Başkanlığı seçimlerinde Çebi, konuşurken Mehmet Büyükekşi’nin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a eğilerek bir konuşma yapması krize neden oldu. İddiaya göre Büyükekşi, Çebi’ye “Daha çok beklersiniz” dedi.

Ahmet Nur Çebi: Hakemlerden bir tek ben şikâyet edebilirimAhmet Nur Çebi: Hakemlerden bir tek ben şikâyet edebilirim

Beşiktaş Başkanı Çebi, Büyükekşi’nin TFF Başkanı seçilmesinden sonra bir kutlama mektubu yazdı. Mektupta, “Sayın Başkan böyle bir cümle kurdunuz mu? Bunu bilmek istiyoruz” denilerek Büyükekşi’nin söz konusu iddiaya yanıt vermesi de istendi. Çebi’nin beklediği yanıt sonunda geldi.

Beşiktaş'ta TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye öfke dinmiyorBeşiktaş’ta TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye öfke dinmiyor

Sabah gazetesinin haberine göre TFF Başkanı, Ahmet Nur Çebi’ye mektup yazdı. Mektupta şöyle denildi: “Böyle bir söz kullanmadım. Sosyal medyanın ortaya atmış olduğu bir iddiadır. Sosyal medyada futbolumuzu olumsuz etkileyen ve ortamı kışkırtan çok şey çıkıyor. Bunlara itibar etmeyin, etmeyelim. Beşiktaş bizim 120 yıllık güzide bir kulübümüz, değerli bir takımımız. 120. yılınızı kutlarım. Bütün kulüplerin yanında olduğumuz gibi federasyon olarak Beşiktaş’ın da yanındayız. Yeni sezonda başarılar dilerim.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.