‘Boşanıyor’ iddiasını Nagehan Alçı’ya sorduk: Manidar yanıt geldi

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanmak için aile mahkemesine başvurduğu iddia edildi. 10Haber'in iddiaları sormak için ulaştığı Nagehan Alçı, olayı reddetmezken "Konuşmak istemiyorum" dedi.

Gündem 23 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Türk medyasının ünlü çifti Nagehan Alçı ile eşi Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor mu? Sosyal medya iki gündür bu iddiayla çalkalanıyor. İddianın doğru olabileceğine ilişkin bir haber dün Hürriyet gazetesinde yayınlandı. Gazete çiftin boşanma davası dilekçesini gördüğü iddiasında. Boşanma davasını Nagehan Alçı açmış. Haberlerden anlaşıldığı kadarıyla taraflar henüz bir boşanma anlaşması yapmış değil. Yani henüz ortada bir ‘anlaşmalı boşanma’ yok. O yüzden dilekçedeki iddialar ve söylemler Nagehan Alçı’nın yazdıkları.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre çiftin 2010 yılında evlendiği anlatılan dilekçede 10 yaşında olan ikiz çocukları olduğu dile getiriliyor. Dilekçeye göre Rasim Ozan Kütahyalı, evlendiği ilk günden itibaren baskın ve ‘dediğim dedik’ bir kişiliğe sahipti. Nagehan Alçı, dilekçesinde evlilikleri boyunca ‘sürekli alttan aldığını’ söyledi ve ‘bu yumuşak tutumuyla evlilik birliğini sürdürmeye çalıştı.’

Dilekçeye göre çocuklar ve Nagehan Alçı’nın karar vermesi gereken tüm konular üzerinde söz hakkının sadece kendisinde olmasını isteyen Rasim Ozan Kütahyalı, bir süre sonra psikolojik ve ekonomik şiddet uygulamaya başladı.

4 yıldır ayrı yaşıyorlarmış

Dilekçede, “Dört yıldır ayrı evlerde yaşayan tarafların evlilikleri fiilen bitmiştir. Müvekkilin bir ömür süreceğini düşünerek yaptığı evlilik birliği, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kusurlu davranışları nedeniyle bitmiştir. Bu nedenle 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin müvekkile verilmesini talep ediyoruz. Ayrıca ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı’dan tahsilini talep ediyoruz” denildiği belirtiliyor.

“Konuşmak istemiyorum”

Hürriyet’in haberinin ardından olay, gündemde en çok konuşulan konulardan biri oldu. 10Haber’in ulaştığı Nagehan Alçı, konuyla alakalı “Konuşmak istemiyorum” dedi.

Davanın seyri

İstanbul’da bir aile mahkemesine verilen dilekçeyle başlayan davada bundan sonra Rasim Ozan Kütahyalı’nın avukatları aracılığıyla bir dilekçe sunması gerekiyor.

Sunulan bu dilekçeye göre hakim tarafları maddi konularda anlaşmaları için avukatları aracılığıyla birbirleriyle müzakereye davet edebilir. Bu müzakere olmazsa boşanma olup olmayacağına ve hangi şartlarda olacağına mahkeme kendisi karar vermek zorunda da kalabilir.

Nagehan Alçı: İmamoğlu'na tepki gösterenler zihinsel olarak devletin hizmetkarları!Nagehan Alçı: İmamoğlu’na tepki gösterenler zihinsel olarak devletin hizmetkarları!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.