Günlerce konuşulan düğünle evlendiler yarım saatte boşandılar

Rüya gibi bir düğün, günlerce konuşulan ve bir ömür boyu sürmesi temenni edilen bir evlilik. Her şey sadece sekiz ay sürdü. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç dün Adalar Adliyesi'nde boşanmak hakim için karşısına çıktı. Yaklaşık yarım saat süren duruşmada hakim Özdemir ve Koç'u boşadı.

Kültür Sanat 9 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un fotoğrafa da yansıyan mutlu birliktelikleri artık mazi oldu.

İki hafta önce 10Haber, görkemli bir düğünle evlenen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in ayrılmak için tek celsede boşanma garantili adliyelerden Beykoz ya da Adalar adliyesini tercih edeceğini duyurmuştu. Öyle de oldu, çift ayrılmak için Adalar Adliyesi’ni tercih etti ve dün tek celsede boşandılar.

Demet Özdemir avukatı Duygu Bostancı’yla ve Oğuzhan Koç ise avukatı Ayşegül Mermer ile boşanma davasına katıldı. Özdemir ve Koç’un birbirlerinden karşılıklı olarak bir şey talep etmediği duruşmada tanık olarak Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış dinlendi.

Yaklaşık yarım saat süren duruşmanın ardından kararını açıklayan hakim Koç ve Özdemir’in boşanmalarına karar verdi. Duruşma sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Oğuzhan Koç anlaşmalı olarak boşandıklarını söylemekle yetindi.

Böylece 28 Ağustos 2022’de rüya gibi bir düğünle başlayan, görkemiyle basında günlerce konuşulan evlilik hepi topu yarım saatte biti.

Masal gibi bir düğünle evlenmişlerdi: Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrıldıMasal gibi bir düğünle evlenmişlerdi: Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrıldı

Boşanma öncesinde Demet Özdemir’in 26 Şubat’taki doğum gününde çiftin şiddetli bir tartışma yaşadığı iddia edilmişti. Demet Özdemir konuyla ilgili olarak “Her evlilikte olduğu gibi bizim evliliğimizde de sorunlar var” açıklamasını yapmıştı. Oğuzhan Koç ise bir sorun olmadığını dile getiriyordu.

Sonrasında Özdemir sosyal paylaşım hesabından “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz” paylaşımı yaparak boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu.

Çiftin boşanmak için de ya Adalar ya da Beykoz adliyesini tercih edeceği haberi yayıldı. Ve dün bu haberler doğrulandı ve çift boşandı.

 

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.