Konferans’ta muhtemel rakipler belli oldu

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın mücadele ettiği Konferans Ligi'nde 3. öneleme turu kura çekimi yapıldı.

Spor 25 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Konferans Ligi'nde önümüzdeki haftanın programı ve hakemleri duyuruldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu kuraları çekildi. Organizasyondaki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un muhtemel rakipleri belli oldu. Beşiktaş’ın muhtemel rakibi Zeljeznicar-Neftçi Bakü eşleşmesinin galibi oldu. Fenerbahçe ise turu geçmesi halinde 3. ön eleme turunda NK Maribor-Differdange 03 eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor’un 3. ön eleme turundaki rakibi ise Osijek-ZTE eşleşmesinin galibi olacak.

Fenerbahçe'nin Zimbru Chisinau maçı kadrosunun şifreleriFenerbahçe’nin Zimbru Chisinau maçı kadrosunun şifreleri

UEFA rövanş maçı hakemlerini açıkladı

UEFA’nın 3 numaralı organizasyonunda 2. ön eleme ilk maçları 25-27 Temmuz, rövanşlar ise 1-3 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Adana Demirspor ilk maçını deplasmanda, Beşiktaş ve Fenerbahçe ise sahasında oynayacak. Tiran ile Beşiktaş arasında oynanacak rövanş müsabakasını İngiliz hakem Stuart Attwell yönetecek. Attwell’in yardımcılıklarını Constantine Hatzidakis ile Neil Davies üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise John Brooks yapacak.

Türk futbol tarihinin unutulmaz transfer çalımları!Türk futbol tarihinin unutulmaz transfer çalımları!

Fenerbahçe’nin Zimbru ile deplasmanda 1 Ağustos ‘ta yapacağı ikinci maça, İrlanda Futbol Federasyonu’ndan Rob Harvey atandı. Harvey’in yardımcılıklarını Robert Clarke ve Wayne McDonnell üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Paul Mclaughlin yapacak.
Adana Demirspor’un UEFA Konferans Ligi 2. eleme turunda Romanya’nın CFR Cluj takımı ile oynayacağı rövanş karşılaşmasını Belçikalı Nathan Verboomen’in yöneteceği açıklandı. Verboomen’un yardımcılıklarını Mathias Hillaert ile Ruben Wyns üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Wesli De Cremer.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.