Melissa Vargas: Türkiye benim hayatımın bir parçası

Milletler Ligi şampiyonluğunun ardından turnuvanın en iyi pasör çaprazı ve en iyi oyuncusu seçilen Melissa Vargas açıklamalarda bulundu. Vargas, milli takım formasını giymekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Spor 25 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Melissa Vargas resmen Malatyalı oldu.

Milletler Ligi şampiyonluğu tüm Türkiye’yi sevince boğdu. Filenin Sultanları tarihinde bir ilki başardı ve FIVB’nin en üst düzey turnuvalarından birinde ilk kez altın madalya kazandı. Bu zaferin en büyük mimarlarından biri, 5 senedir Fenerbahçe formasını giyen ve bu yaz Türkiye Milli Takımı için oynamaya başlayan Melissa Vargas’tı. Vargas, açıklamalarda bulundu.

Sabah’a konuşan dünya voleybolunun süper yıldızlarından Melissa “Filenin Sultanları’nın bir parçası olmak çok güzel bir duygu. Takımıma yardım edebildiğim için, bu harika formayı giydiğim için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Voleybolda gurur günü... Bir altın, bir gümüş, bir finalVoleybolda gurur günü… Bir altın, bir gümüş, bir final

“Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ediyorum”

5 senedir Türkiye’de forma giyen ve Küba’dan olaylı ayrılığından sonra kendine adeta yeni bir ev inşa eden Vargas, burada bulunmakla alakalı olarak “Uzun yıllardır Türkiye’deyim. Biliyorsunuz aynı zamanda Fenerbahçe’de forma giyiyorum. Kalamış’ta yaşıyorum. İstanbul’u ve Türkiye’yi çok seviyorum. Burada birçok arkadaşım, dostum var. Fenerbahçe taraftarı ve arkadaşlarım beni ilk günden beri sevdi ve buraya alışmam için yardım etti. Onlara çok teşekkür ediyorum. Türkiye benim hayatımın bir parçası, burada mutluyum.”

Voleybolda 17 yaş altı kızlar Avrupa ikincisiVoleybolda 17 yaş altı kızlar Avrupa ikincisi

“Eğlenerek, dans ederek, zevk alarak oynuyorum”

Milletler Ligi şampiyonluğu sonrası hislerini anlatan Vargas “Çok mutluyuz, çok gururluyuz. Şu anda bu şampiyonluğun tadını çıkarıyoruz. İlk kez Türk forması giydiğim bir turnuvada şampiyon olduğumuz için harika hissediyorum.” sözlerini söyledi. Melissa, ay-yıldızlı formayı terletmesinin kendisine hissettirdikleriyle alakalı olarak da “Sahada görüyorsunuz zaten. Eğlenerek, dans ederek, zevk alarak oynuyorum milli takımda. Çok güzel bir ortam var ve takımdaki herkesle çok iyi anlaşıyorum. Verdiğim karardan dolayı çok mutluyum. Umarım sizler de beni milli formayla görmekten benim kadar mutlusunuzdur.” dedi. Melissa çıktığı her maçı ve turnuvayı kazanmak için mücadele ettiğini ve milli takımla da şampiyonluklar yaşayıp olimpiyatta madalya kazanmak istediğini dile getirdi. Ayrıca Vargas, ilk fırsatta Malatya’yı ziyaret etmek istediğini, kendisini çok sevdiklerini bildiğini dile getirdi. 

Melisa Vargas: Küba'nın istenmeyeni, Türkiye'nin şampiyonuMelisa Vargas: Küba’nın istenmeyeni, Türkiye’nin şampiyonu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.