12 Dev Adam’a İstanbul yaradı

12-20 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da oynanacak Olimpiyat Ön Elemeleri karşılaşmaları için hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı, Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki hazırlık maçında Polonya’yı 87-84 mağlup etti.

Spor 9 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
12 Dev Adam Polonya'yı geçti.

12 Dev Adam’ın bu yaz aylarındaki resmi mesaisi 12 Ağustos’ta başlayacak. Milliler Olimpiyat Ön Elemeleri Turnuvası’nda Sinan Erdem Spor Salonu’nda sahne alacak. Ekibimiz, İtalya’daki kampının ardından yurda döndü ve turnuvanın oynanacağı salonda bir hazırlık maçı yaptı. Türkiye, Polonya’yla karşı karşıya geldi.

İlk yarısının büyük kısmını geride götürdüğü maçın son anlarda üstünlüğü ele geçiren Türkiye, maçı 87-84 kazandı. Ekibimiz bu galibiyetle hazırlık sürecindeki 3. maçında 2. galibiyetini aldı. Maçta ön plana çıkan bu yaz ilk milli maçına çıkan isimlerden Alperen Şengün oldu. NBA’de Houston Rockets formasıyla ülkemizi temsil eden Alperen 24 sayı attı. Ömer Faruk Yurtseven 14 sayı atarken Onuralp Bitim de 12 sayıyla oynadı. Polonya’da uzun oyuncu Aleksander Balcerowski 24 sayı attı.

12 Dev Adam'a Yeşil Burun Adaları hafif geldi12 Dev Adam’a Yeşil Burun Adaları hafif geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.