Son dakika golleri Acun Ilıcalı’yı sevindirdi, Erol Bulut’u yıktı

Championship'te Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Blackburn Rovers deplasmanında son dakikalarda bulduğu golle kazandı. Erol Bulut'un takımı Cardiff City ise Leicester City karşısında 90 +'larda düş kırıklığına uğradı.

Spor 20 Ağustos 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Hull City forması giyen Connolly attığı iki golle maçın oyuncusu oldu.

Champhionship 3. haftasında iş insanı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Blackburn Rovers’ı geriden gelerek 2-1 mağlup etti. Ewood Park’taki maçta Blackburn, 74. dakikada Sam Gallagher ile öne geçti. Hull City 81 ve 88’de Connolly ile buna yanıt verdi ve karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Hull City'de Ozan Tufan'ı! Tarihi üçlemeHull City’de Ozan Tufan’ı! Tarihi üçleme

Blackburn’de Pickering 17. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Hull City’nin ilk golünde asisti bir dönem Galatasaray forması giyen Jean Michael Seri yaptı. Ozan Tufan 11’de başladığı maçta 90 dakika sahada kaldı. Doğukan Sinik ise maç kadrosunda yer almadı. Üst üste 2. galibiyetini alan Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, bu sonuçla puanını 6’ya çıkardı. Blackburn ise 4 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Hull City, Bristol City’yi konuk edecek.

Bayern Münih ve Harry Kane'den dört dörtlük başlangıçBayern Münih ve Harry Kane’den dört dörtlük başlangıç

Siopis siftah yaptı, Erol Bulut son anda üzüldü

Championchip’teki diğer maçta Erol Bulut’un çalıştırdığı Cardiff City, Leicester City takımına konuk oldu. Leicester 36. dakikada Wanya Marcal-Madivadua ile öne geçti. Aaron Ramsey bu gole 45’te yanıt vererek karşılaşmaya beraberliği getirdi. 90+2. dakikada Cesare Casadei’nin golü Erol Bulut’un puan hayalini yıktı. Cardiff’in Sivasspor’dan transferi olan stoper Dimitris Goutas mücadelede 90 dakika forma giydi. Cuma günü transfer olan Manolis Siopis ise 61. dakikada oyuna dahil oldu. Cardiff’in sağ beki Mahlon Romeo 90+6. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu galibiyetin ardından Leicester City 3’te 3 yaptı ve puanın 9’a çıkardı. Cardiff City 1 puanda kaldı. Championship’te gelecek hafta Leicester City, Rotherham United’a konuk olacak. Cardiff City, Sheffield Wednesday’i ağırlayacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.