Erol Bulut: Bakasetas’ı Fenerbahçe’ye istemiştim

Championship ekiplerinden Cardiff City'yi çalıştıran Erol Bulut, Alanyaspor'dan öğrencisi Anastasios Bakasetas hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor 25 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Anastasios Bakasetas Cardiff'e pahalı geldi.

İngiltere Championship dünyanın en zorlu liglerinden biri. 24 takım İngiletere Premier Lig mücadelesi veriyor. O takımlardan biri olan Cardiff City, Erol Bulut önderliğinde bu vizeye erişmeye çalışıyor.

Cardiff ligde ilk 16 haftayı 24 puanla 9. sırada, play-off bandının 2 puan gerisinde tamamladı. Takım adına devre arası transfer dönemi için adı geçen isimlerden biri Erol Bulut’un Alanya günlerinden öğrencisi Anastasios Bakasetas oldu.

Trabzonspor'un devi iş başında: Paul OnuachuTrabzonspor’un devi iş başında: Paul Onuachu

Kariyerine Trabzonspor’da devam eden oyuncu için Bulut “Bakasetas, Alanyaspor’da çalıştığım dönemde oraya getirdiğim bir oyuncu. Siopis ve Bakasetas ile birlikte Alanya’da kupa finaline çıktık ve Avrupa Ligi’ne katıldık. Fenerbahçe’de görev yaptığım dönemde Bakasetas’ı istedim ama olmadı ve Trabzonspor’a gitti. Trabzonspor’da kupa kazandı ve iyi oynuyor. Kulübümüz için bu maaşları ödemek mümkün değil. Bu yüzden bu anlaşma bizim için zor görünüyor. Bakasetas’ı çok iyi tanıyorum ve o harika bir oyuncu. Onun bir takıma neler verebileceğini biliyorum” açıklamasını yaptı.

Bakasetas Ocak 2021’de Trabzonspor’un yolunu 3 milyon euro bonservis karşılığında tuttu. Burada 1 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa zaferi yaşayan Yunan oyuncu bordo-mavili formayla 113 maçta 31 gol atıp 22 asist yaptı. Bu sezon da 10 Süper Lig maçında boy gösteren Anastasios Bakasetas 3 gol attı 1 asist yaptı.

Erol Bulut: Salih bizim için pahalıErol Bulut: Salih bizim için pahalı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.