Trabzonspor’un yeni transferi coşkuyla karşılandı

Trabzonspor'un Fransız ekiplerinden Angers'den transfer ettiği Batista Mendy şehre geldi. Coşkulu bir şekilde karşılanan Mendy, 4 yıl boyunca bordo-mavili formayı terletecek.

Spor 8 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Trabzonspor'dan yeni transfere coşkulu karşılama.

Geçtiğimiz sezon teknik direktör değişikliğine giden ve bu sezon Nenad Bjelica yönetiminde giren Trabzonspor’un transfer çalışmaları sürüyor. 2021-22 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve 38 senelik hasrete son veren bordo-mavililer geçen sezonu diledikleri gibi geçirememişler ve şampiyonluk yarışının uzağında kalmışlardı. Yeni transferler ve yeni bakış açısıyla yeniden iddialı olmayı hedefleyen Karadeniz ekibinin son hamlesi Angers forması giyen defansif orta sahay Batista Mendy oldu.

23 yaşındaki Fransız futbolcuyu havaalanında coşkulu bir kalabalık karşıladı. Batista Mendy “Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu hoş karşılamadan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Tabii ki bildiğiniz üzere 1 aydır Trabzonspor ile görüşme halindeyim. En başından itibaren görüşmelerde gayet istekliydim. Hoca ile görüştüm, kulübü araştırdım sonra da buradayım. Trabzonspor’da öncelikle şunu gördüm, benim yaş grubumda çok fazla genç oyuncu var ve 2 yıl önce de lig şampiyonluğunu kazanmış bir ekip. Geçen yıl da Avrupa’da oynadılar, Türkiye’deki büyük kulüplerden biri olduğunu söyleyebilirim.” dedi.

Westorlo'dan Galatasaray ve Trabzonspor'dan transferWestorlo’dan Galatasaray ve Trabzonspor’dan transfer

Coşkulu karşılamanın ardından kulüp aracıyla beraber Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne hareket eden Mendy, Trabzonspor’la 4 senelik sözleşme imzalayacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.