Advertisement

Bu da ev sahibi terörü: Kiracılarını yaralayıp, köpeklerini öldürdü

Adana'nın Ceyhan ilçesinde ev sahibi Ahmet C., tartıştığı kiracısı Gülendam K. ve oğlu Ferhat K.'yı bıçakla yaralayıp, köpeklerini öldürdü.

Gündem 26 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Türkiye’de yüksek enflasyonla birlikte uçuşa geçen kiralar ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getirmeye devam ediyor. Ev sahipleri eski kiracılarını daha yüksek kira almak için çıkarmak istiyor, kiracılar ise yüksek kiralar yüzünden eski evlerinden çıkmak istemiyor. Bu tartışmaların yaralamalı ve ölümlü kavgaya dönüştüğü onlarca olay oldu.

Dün de Adana’nın Ceyhan ilçesi İstiklal Mahallesi’nde saat 20.00 sıralarında yaşanan ev sahibi- kiracı tartışması ‘ev sahibi terörüne’ dönüştü.

Ev sahibi ile kiracı arasında tüfekli, satırlı, baltalı kavgaEv sahibi ile kiracı arasında tüfekli, satırlı, baltalı kavga

İddiaya göre, Gülendam K., sitenin bahçesinde köpeğini gezdirdiği sırada ev sahibi olduğu öğrenilen Ahmet C. ile kira artışı nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet C., kiracısını ve köpeğini bıçakladı. Olayı gören Gülendam K.’nın oğlu Ferhat K. ise tabanca ile Ahmet C’ye ateş açtı. Kolundan yaralanan ev sahibi Ahmet C., Ferhat K.’yı da kolundan yaralayıp kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda köpek ölürken, ağır yaralı anne Adana Şehir ve Araştırma Hastanesine, oğlu ise Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay sonrası yakalanan ve polis kontrolünde hastanede tedavisi yapılan ev sahibi Ahmet C., gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ev sahipleri sınır tanımıyor: Evden çıkması için kiracısına 200 bin lira teklif ettiEv sahipleri sınır tanımıyor: Evden çıkması için kiracısına 200 bin lira teklif etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.