Ayça Varlıer New York’ta kraliçe rolünde: İlk gösteri bu akşam

Oyuncu Ayça Varlıer, Off Broadway prodüksiyonu olan 'Swan Lake Rock Opera' müzikali için bu akşam New York'ta sahneye çıkıyor. Tread Theater'da prömiyeri gerçekleşecek olan müzikalde Varlıer, Kraliçe Sherdanell rolünü canlandırıyor.

Kültür Sanat 7 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Ayça Varlıer, Triad Theater'da sahne alıyor.

Ayça Varlıer, New York’ta kraliçe rolüyle sahnede. Ünlü oyuncu, Triad Theater sahnelenen Off Broadway’in müzikalinde rol almaya başladı. Off Brodway’in sahnelediği ‘Swan Lake Rock Opera’da sahne alan oyuncu, burada Kraliçe Sherdanell’i canlandıraracak. Müzikalin ilk gösterimi bu akşam New York’un kabareleriyle de ünlü gösteri merkezi Triad Theater’da.

Bir pop-rock müzikali olan ‘Swan Lake Rock Opera’, Rus besteci Çaykovski’nin ünlü bale eseri ‘Kuğu Gölü’nün modern uyarlaması olarak kurgulandı. Ayça Varlıer’in, Jack Spalding ile başrolü paylaştığı oyunda cinsellik, para ve aşk temaları öne çıkıyor.

İlgi göre ‘Swan Lake Rock Opera’nın tanıtımı için New York sokaklarında çekim yapan oyuncu Ayça Varlıer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu açıklamalara yer verdi: “New York sokaklarında Kraliçe Sherdanell olarak yürüyorum. Yeni sezonumuz muhteşem bir kadro ile resmen başlıyor! 7 Eylül akşamı sahnedeyiz. Müzikalimizin tanıtımı amaçlı özel fotoğraflar çektirdik.”

Ayça Varlıer sosyal sorumluluk için podyumda

Bu akşam Triad Theater’daki gösterisiyle ‘Swan Lake Rock Opera’nın prömiyerine imza atacak olan Ayça Varlıer’in New York mesaisi bir süre daha devam edecek. Ünlü oyuncu yarın, New York Moda Haftası kapsamında Hint asıllı modacı Prashant Goya’nın meme kanserine dikkat çekmek ve bu konuda maddi destek sağlamak amacıyla düzenleyeceği defilede podyumda boy gösterecek.

46 yaşındaki ünlü oyuncu Ayça Varlıer, bu sosyal sorumluluk projesinin ardından İstanbul’a dönecek. 19 Eylül’de ilk gösterimini yapacak olan ‘Broadway in İstanbul Vol.2’ projesinde sahne alacak olan oyuncunun gösterisi Maximum Uniq Açıkhava’da.

Zorlu PSM'nin sürprizi: mor ve ötesi en senfonik haliyle sahnedeZorlu PSM’nin sürprizi: mor ve ötesi en senfonik haliyle sahnede

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.