Farklı bir Sumudica geliyor

Gaziantep FK, eski teknik direktörü Rumen Marius Sumudica ile resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan deneyimli teknik direktör eskisinden daha farklı bir Sumudica olacağını açıkladı.

Spor 8 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Lige 4’te 0’la başlayan ve Erdal Güneş’le yollarını ayıran Gaziantep FK, eski teknik direktörlerinden Marius Sumudica ile anlaştı. Daha önceki görev süresi içinde yaptıklarıyla gündem olmuş ve akıllarda kalmıştı.

Marius Sumudica Gaziantep’i çok sevdiğini ve yeniden taraftarla bir araya gelecek olmaktan duyduğu mutluluğu paylaşırken, “Hiçbir transfer yapmadım burada. Sadece daha önce çalıştığım 4-5 futbolcu tanıyorum. 3-4 futbolcu daha transfer edeceğiz. Yeni gelecek futbolcularla birlikte bu yıl iyi bir futbol oynatmaktır amacım. Düşmeyi şu an aklımdan dahi geçirmiyorum 20 yıllık kariyere sahibim. Hiçbir takımla bir alt lige düşmedim. Bu Gaziantep FK’de de olmayacak.” şeklinde konuştu.

İsveç 3. Lig takımı ofsayt kuralının açığını bulduİsveç 3. Lig takımı ofsayt kuralının açığını buldu

Sumudica yurtdışında olduğu süreçte değiştiğine vurgu yaparak “Farklı bir Sumudica bulacaksınız. Tabii o daha önce dans eden Sumudica’yı görmeyeceksiniz çünkü çok değiştim. Sadece futbola odaklanmak istiyorum. Eğer futbola her şeyi verirseniz o da size her şeyi verir. Yarın her şeyi değiştirmek için elimde sihirli bir değnek yok. Ama bu takım iyi bir futbol oynayacak. Her şeyini sahaya verecek. Ben kendi mantalitemi futbolcuya aşılayacağım. Buna uymayan saha dışında kalacak.” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından Sumudica, kendisini sezon sonuna kadar takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

Olayların teknik direktörü Sumudica Süper Lig'e dönüyorOlayların teknik direktörü Sumudica Süper Lig’e dönüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.