Ama komşu haklı! Uraz Kaygılaroğlu’nun ‘Bu Gece Son’ şarkısına sulu tepki

Gece geç saatlerde bir barın sokak girişinde yüksek sesle Levent Yüksel'in 'Bu Gece Son' şarkısını söyleyen Uraz Kaygılaroğlu'na, apartman sakini su dökerek tepki gösterdi. Kaygıaroğlu da "Haklı bi tepki gördüğümüz o an" diyerek bu anı paylaştı.

Kültür Sanat 18 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Tanınır olmak her şeyi yapmayı kendine hak görmek midir? Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bu konuya çarpıcı bir yorum getirdi! Dün bir barın sokağa açılan bahçesinde, yeni tanıştığı arkadaşlarıyla gece yarısı Levent Yüksel’in ‘Bu Gece Son’ şarkısını yüksek sesle söyleyen Kaygılaroğlu’nun üzerine sesten rahatsız olan apartman sakini su döktü.

Arkadaşlarından biri bu anları kaydediyordu. Kaygılaroğlu da bu kaydedilen görüntüyü “Dün gece tanıştığım arkadaşlarımla haklı bi tepki gördüğümüz o an” diyerek paylaştı. Böylece mizahi yaklaşımla kendini eleştirdiğini gösterdi.

Kaygılaroğlu bir söyleşisinde “Başarmanın bir parçası da yapılan hatalardır. Sence senin en büyük hatan neydi?” sorusuna “Hatalarımızdan gerekli dersleri çıkardığımızda ve yeri geldiğinde bunu hatırladığımızda aslında bu büyük bir hata da olmuyor” demişti.

 

Sadri Alışık ve Çolpan İlhan, genç yetenekleri bekliyor!Sadri Alışık ve Çolpan İlhan, genç yetenekleri bekliyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.