Livakovic: Modric ‘Fenerbahçe iyi bir seçenek’ dedi

Fenerbahçe’nin yeni kalecisi Dominik Livakovic açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’ye imza atmadan Luka Modric’e fikrini sorduğunu belirten Livakovic, Modric’in Fenerbahçe için “iyi bir seçenek” değerlendirmesini yaptığını belirtti.

Spor 21 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Dominik Livakovic, Luka Modric'le konuşmuş.

Fenerbahçe, yaz ayları boyunca uzun süre Hırvatistan Milli Takımı ve Dinamo Zagreb’in kalecisi Dominik Livakovic’in peşinden koştu. Aylar süren görüşmeler sonucu Zagreb’i ikna eden Kanarya yeni file bekçisine kavuştu.

Livakovic konu hakkında konuşarak “Transferin olması için de yaklaşık olarak dört ay bekledim. Bu bana bağlı bir durum değildi. Dinamo beni mümkün olduğu kadar uzun bir süre takımda tutmak istiyordu. Bunun Dinamo için olağan bir durum olduğunu biliyoruz. Sonunda transfer gerçekleşti. Bana kulüplerin anlaştığını ve bundan sonra geri kalan her şeyin artık daha kolay olacağını söylediler. Eşyalarımı topladım ve ailemi almak için Maksimir’e gittim” dedi.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi yolculuğu Nordsjaelland karşısında başlıyorFenerbahçe’nin Konferans Ligi yolculuğu Nordsjaelland karşısında başlıyor

Taraftarların kendisi için yaptığı tezahüratı duyunca adeta tüylerinin diken diken olduğunu söyleyen Livakovic kulüp için de “Beni ne kadar istediklerini gösterdiler. Ama Dinamo’nun elemelerde yer alması önemliydi, bu benim içinde bir şeyler ifade ediyor. Bir adamın bir yere gitmesi normaldir. Ben de Fenerbahçe’ye gittim ve bir hata yaptığımı düşünmüyorum. Bunun güzel bir hikaye olacağına eminim. İleride olacakları sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Yerli takım arkadaşlarının kendisini son derece iyi karşıladığını belirten Livakovic, “Şu anda hala otelde kalıyorum, eşim ve ben yaşayacağımız daireyi seçtik ve taşınmamızı bekliyoruz” diye konuştu.

İstikrarlı galibiyetlerin arkasındaki istikrarsızlık: Fenerbahçe savunmasıİstikrarlı galibiyetlerin arkasındaki istikrarsızlık: Fenerbahçe savunması

Liva, transfer sürecinde Hırvat futbolunun efsaneleşmiş ismi, Real Madrid’de forma giyen Luka Modric’e de danıştığını belirterek “Luka Modric’e ne düşündüğünü sordum ve o da bene Fenerbahçe’nin iyi bir sçeenek olduğunu, her hafta yüksek seviyede oynayacağım büyük bir kulüp olduğunu söyledi. Bu da karar vermemde bana yardımcı oldu. Ama tekrar ediyorum, Fenerbahçe’nin beni istemesi beni çok etkiledi” şeklinde konuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.