Eski Beşiktaşlı Tabata 42 Yaşında transfer oldu

Ülkemizde bir dönem Gaziantepspor ve Beşiktaş formaları giyen eski Katar milli futbolcusu Rodrigo Tabata, Katar ligi ekiplerinden El Rayyan’a transfer oldu.

Spor 22 Eylül 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Rodrigo Tabata El Rayyan'da.

Geçmişte ülkemizde de forma giyen Brezilya asıllı Katarlı futbolcu Rodrigo Tabata 42 yaşında Katar Ligi ekiplerinden El Rayyan’a transfer oldu. Tecrübeli futbolcu en son yine Katar Ligi ekiplerinden El Sadd’da forma giyiyordu.

Beşiktaş’ta beklentileri karşılayamamıştı

2008-2009 sezonun yaz transfer döneminde Gaziantepspor’a bedelsiz olarak katılan Tabata burada çıktığı 34 maçta 14 gol atmıştı. Yaptığı istatistikle dikkat çeken oyuncu 1 sene sonra Beşiktaş’a 8 milyon Euro gibi astronomik bir bedelle gitmiş, burada çıktığı 48 maçta 2 gol üreterek beklentilerin bir hayli uzağında kalmıştı.

Süper Lig'de 6. hafta hakemleri açıklandıSüper Lig’de 6. hafta hakemleri açıklandı

Katar’ın Alex’i

Beşiktaş’tan ayrıldığı günden beri Katar’da forma giyen profesyonel futbolcu El Rayyan’daki üçüncü dönemine hazırlanıyor. İlk döneminde 74 mçata 43 gol, ikinci döneminde ise 138 maçta 87 gol atmıştı.

Afrika Kupası'nda 80 Süper Lig oyuncusu! Beşiktaş kara kara düşünüyorAfrika Kupası’nda 80 Süper Lig oyuncusu! Beşiktaş kara kara düşünüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.