Arda Güler yine sakatlandı! Akla o iddia geldi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, ameliyattan dönen Arda Güler'in hazır olduğunu söyledikten sonra genç yıldızın bir kez daha sakatlandığı duyruldu. Akla gazeteci Feridun Niğdelioğlu'un iddiası geldi.

Spor 27 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Real Madrid antrenmanında Arda Güler görüntülendikten hemen sonra sakatlık haberi geldi.

Arda Güler için bu hafta iyi başlamıştı. Sezona şanssız bir sakatlıkla başlayan futbolcu dizinden ameliyat olmuş ve sahalardan 3 ay uzak kalmıştı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, ameliyat olan Arda Güler’in sakatlığını atlattığını ve Las Palmas maçında forma giyebileceğini açıkladı. Ancelotti, “Arda iyi ve hazır durumda. Biraz ritim eksiği var ve bizim oyun stilimize alışması gerekiyor. O çok büyük bir yetenek” dedi. Arda Güler’in Real Madrid antrenmanından fotoğrafları paylaşıldı.

Arda Güler yine sakatlandı

Ancelotti’nin açıklamalarından yarım saat sonra Real Madrid, resmi sitesinden Arda Güler’in sol arka adelesinden sakatlandığını açıkladı. Futbolcu sahalardan 1 ay uzak kalacak.

Feridun Niğdelioğlu’nun iddiası: İdman yaparsa sakatlanır

Bu adele sakatlığı gazeteci Feridun Niğdelioğlu’nun oyuncu Real Madrid’e transfer olduktan sonra gündeme getirdiği iddiayı hatırlattı. Niğdelioğlu, katıldığı bir televizyon programında şunları söylemişti: “Arda Güler’in tüm hocaları bilir. İsmail Kartal, Pereira, Jesus ve Başkan bilir. Altyapı hocalarıda bilir. Arda Güler’e bir yükleme yapılamıyor. Büyük problem değil. Dönüşü olmayacak sakatlık değil. Çok fazla antrenman yaptığı zaman, takımla birlikte yüklemelere girdiği zaman; Arda Güler’de kas içi ödemle ve kanamalar oluşuyor. Bu sorunlar Arda Güler’i etkiliyor. Fiziki olarak tam gelişme çağında. Kas olarak gelişmiyor ve Arda’nın sorunu bu.”

Arda Güler en değerli gençlerden biriArda Güler en değerli gençlerden biri

Niğdelioğlu konuşmasına şöyle devam etmişti: “Kondisyon, fiziksel antrenmanlar ve ağırlık çalışmalarını koyduğunuz zaman Arda’nın bunları çıkarma şansı yok. Geçiş dönemine başladı. Real Madrid kimleri kimleri tedavi etti. Balic’in satışı olduğu zaman kadavradan yan bağ yapılmıştı. Bence Fenerbahçe çok güzel satışı yaptı. Real Madrid bunu sağlık kontrolünde göremez. Antremana çıkınca görecek.”

Arda Güler beklenenden erken döndüArda Güler beklenenden erken döndü

Bu sezon Fenerbahçe’den 20 milyon Euro ve bonuslar karşılığında Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, sarı lacivertli formayla 51 maçta 9 gol atarken 10 asist yaptı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.