Olimpiyat Stadı’nın zemini sözleşmeyi feshettirdi

İstanbulspor - Galatasaray maçında Olimpiyat Stadı'nın durumu TFF'yi isyan ettirdi. Federasyon, stadın bakımını yapan şirketin sözleşmesini feshetti.

Spor 28 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
İstanbulspor - Galatasaray maçında Olimpiyat Stadı'nın durumu TFF'yi isyan ettirdi. Federasyon, stadın bakımını yapan şirketin sözleşmesini feshetti.

Süper Lig’de 3’üncü haftanın erteleme karşılaşmasında İstanbulspor ile Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmada futbolcuların forma ve vücutları yeşile boyandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) konuyla ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saha bakım konularında eksiklikler ve yetersizlikler gözlendiği belirtildi ve ilgili firmanın sözleşmesi feshedildi.

Böyle yeşillendi Olimpiyat Stadı! Hulk sahadaBöyle yeşillendi Olimpiyat Stadı! Hulk sahada

TFF’den yapılan açıklama şöyle: “Süper Lig’de 26 Eylül 2023 tarihinde İstanbulspor A.Ş. ile Galatasaray A.Ş. arasında oynanan 3. hafta erteleme müsabakası esnasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saha bakım konularında eksiklikler ve yetersizlikler gözlenmiştir. Bu olumsuzluklar nedeniyle ilgili firma ile yürütülen saha bakım sözleşmesinin 28 Eylül 2023 tarihi itibariyle feshine karar verilmiştir.”

Beşiktaş yerle bir! 35 yıl sonra 'Demir' yumrukBeşiktaş yerle bir! 35 yıl sonra ‘Demir’ yumruk

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.