Başkan açıklama yaptı: Hayalim Beşiktaş başkanlığı!

Bandırmaspor başkanı Onur Göçmez, Ajansspor’a açıklamalrda bulundu. Hayalinin Beşiktaş başkanlığını söyleyen göçmez, Bandırmaspor’un hedeflerine de değindi.

Spor 29 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Bandırmaspor Başkanı'nda samimi açıklamalar.

Geçen sezonu 10. sırada tamamlayan, bu sene lige iyi başlayan ve 1.Ligde, 12 puanla 2. sırada bulunan Bandırmaspor’un başkanı Onur Göçmez gündeme dair açıklamalar yaptı. Bandırmaspor, bu hafta 1. Lig’de Ümraniyespor’a konuk olacak.

Hedefimiz her maçı kazanmak

Ajansspor’a konuşan başkan Göçmez ‘’Gençlerbirliği maçı beklentimizin dışında bir galibiyet oldu. Rahat bir galibiyet oldu. Gençlerbirliği iyi takım, sezon sonunda iyi yerlere gelecektir. Bandırmaspor olarak stratejimiz, moddamız savaşmak. Hedefimiz her maçı kazanmak. Öncelikle hedefimiz Ümraniyespor karşılaşmasından 3 puanla dönmek.’’ dedi.

Bandırma, eksik Gençler’i affetmediBandırma, eksik Gençler’i affetmedi

Hedefimiz Türk Futboluna hizmet etmek

Tesisleşme ve stadyum konusuna değinen Onur Göçmez, Türk futboluna hizmet etmek istediklerini söyledi. Tesisleşme konusunda da çok önemli adımlar attıklarını belirten Göçmez, stadyum konusunun Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olduğunu vurguladı. Başkan, stadyum konusuyla ilgili ‘’Umarım en yakın zamanda çözüme kavuşur.” diyerek cümlelerini noktaladı.

Bandırmaspor’a vefa borcum var ancak

Bandırmaspor’a vefa borcunun olduğunu ancak Beşiktaşlı olduğu belirten başkan Göçmez, Beşiktaşlı kimliğini saklamadığını ve günün birinde Beşiktaş’ta yöneticilik ve başkanlık yapmak gibi bir hayalinin olduğunu söyledi.

Caner Erkin şova, Eyüpspor kazanmaya devam ediyorCaner Erkin şova, Eyüpspor kazanmaya devam ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.