Şenol Güneş herkesten özür dileyerek gitti

Beşiktaş'tan ayrılan teknik direktör Şenol Güneş, veda mesajında "Sezon sonunda şampiyon olmak isteyen bir hoca olarak erken ayrıldığım için herkesten özür diliyorum" dedi.

Spor 8 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Şenol Güneş Azerbaycan iddialarına yanıt verdi.

Beşiktaş’ta alınan kötü sonuçların ardından istifa eden teknik direktör Şenol Güneş, siyah beyazlıların sosyal medyasından yaptığı açıklamayla taraftara veda etti. “Bu zor dönemde ayrılmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm” diyen Güneş, açıklamasında takımın yeni bir heyecanla yola devam etmesi gerekiğini söyledi. Güneş şunları söyledi: “Bütün kulvarlarda hala başaracak; güç, umut ve güven var. Bir aile olan Beşiktaş tekrar başarılı olacaktır. Ortalığı toz dumana katıp, kaos çıkarmak, kargaşa yaratmak Beşiktaş’a yarar sağlamaz.”

Beşiktaş tepetaklak!Beşiktaş tepetaklak!

Beşiktaşlı oyuncuları çok sevdiğini ve onlara güvendiğini belirten Güneş “En iyisini yapacaklarına inanıyorum ve başarılar diliyorum. Hocaların görev süresi bitinceye kadar devam etmelerini isteyen biri olarak bu ayrılık beni üzdü” dedi.

‘Kalbim daima sizinle olacak’

Şenol Güneş, taratara şu mesajı vererek veda etti: “Beşiktaş’ın sembolü ve gururu olan taraftarımıza veda ediyorum. Kalbim daima sizinle olacak. Ben hakkımı helal ediyorum, lütfen siz de hakkınızı helal edin. Sezon sonunda şampiyon olmak isteyen bir hoca olarak erken ayrıldığım için herkesten özür diliyorum ve tüm futbolseverlere teşekkürlerimi ve saygılarımı gönderiyorum. Sağlıcakla kalın.”

Türk futbolunun manzara-i umumiyesi: Mehmet Büyükekşi maçtan affını istemiş!Türk futbolunun manzara-i umumiyesi: Mehmet Büyükekşi maçtan affını istemiş!

Şenol Güneş 41 maçta 28 galibiyet aldı

Beşiktaş geçtiğimiz sezon Valerien Ismael’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş’i getirmişti. Şenol Güneş yönetiminde 41 maça çıkan Beşiktaş 28 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.