Fenerbahçe’nin ‘Barbie’sine taciz!

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın Barbie lakaplı oyuncusu Arina Fedorovtseva, Vakıfbank'a 3-2 kaybedilen Şampiyonlar Kupası maçı sonrası sosyal medyada tacize uğradı. Voleybolcu çözümü yorumları kısıtlamakta buldu.

Spor 14 Ekim 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Fedorovtseva, geçen yıl Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kazanmasında büyük pay sahibiydi.

VakıfBank’ın Şampiyonlar Kupası’nda Fenerbahçe’yi mağlup etmesinin ardından sarı lacivertlilerin 19 yaşındaki voleybolcusu Arina Fedorovtseva hedefe kondu.

VakıfBank karşılaşmasında 5 sette toplamda 18 sayı alan Rus voleybolcu rakipleri tarafından 8 kez bloklandı ve 5 hata yaptı. Bu performasından sonra oyuncunun Instagram hesabındaki fotoğraflarına ‘saldırgan’ yorumlar geldi. Bunlardan bazıları şöyle…

Barbie Fenerbahçe'den çıktı!Barbie Fenerbahçe’den çıktı!

* Bence kendine burada zengin bir koca bulup takımdan s*** olup gitmelisin. Belli ki tek amacın kendini göstermek. İyi bir oyuncu değilsin. Senin aptal, korkunç ve kötü oyunun yüzünden kaybettik. Tek sorumlu olan sensin.
* Çok kötü oyuncusun.
* Defol evine git.
* Kendini voleybola ver. 3 aydır modellik mi yaptın sen?
* Başka takıma git.
* Maçı tek başına kaybettin. Takımda en zayıf olan sensin.

Arina Fedorovtseva gönderilerine gelen saldırgan içeriklerin ardından Instagram’da gönderi yorumlarını kısıtladı.

Spor dünyası bu aşkı konuşuyor: Fedorovtseva, kaleci Berke'nin formasını giydiSpor dünyası bu aşkı konuşuyor: Fedorovtseva, kaleci Berke’nin formasını giydi

19 Ocak 2004 yılında doğan Arina Fedorovtseva’nın Fenerbahçe formasıyla 2021 Dünya Kulüpler Şampiyonası üçüncülüğü, 2022-2023 Şampiyonlar Kupası ve Sultanlar Ligi şampiyonluğu bulunuyor. Oyuncu 2022-2023 sezonunda Sultanlar Ligi’nin en iyi smaçörü seçilmişti. 19 yaşındaki Fedorovtseva’nın eski Fenerbahçeli olan, şu an Eyüpspor kalesini koruyan Berke Özer ile birlikte olduğu çekilen fotoğrafla basına yansımıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.