Zeki Demirkubuz’dan ‘Hayat’ın başrolü Miray Daner’e övgü

Yönetmen Zeki Demirkubuz'un merakla beklenen filmi 'Hayat', Filmekimi'nde ilk kez seyircilerle buluştu. Filmin Atlas Sineması'nda gerçekleşen gösteriminin ardından Demirkubuz, oyuncularla birlikte seyircilerin sorularını yanıtladı. Ayrıca başrol Daner'i "Çalıştığım en büyük profesyonel" diyerek övdü

Kültür Sanat 23 Ekim 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Zeki Demirkubuz yaklaşık sekiz yıllık aranın ardından yeni filmi 'Hayat' ile karşımıza çıkıyor.

Yönetmen Zeki Demirkubuz’un merakla beklenen filmi ‘Hayat’ Filmeki’nde ilk gösterimini gerçekleştirdi. Demirkubuz’un ‘Kor’ sonrası yaklaşık sekiz yıl süren sessizliğini bozduğu filmin başrollerinde Miray Daner, Burak Dakak, Doğu Demirkol, Umut Kurt ve Melis Birkan yer alıyor. Filmin Atlas Sineması’nda gerçekleşen gösteriminin ardından Demirkubuz, oyuncularla birlikte seyircilerin sorularını yanıtladı.

Demirkubuz filmin başrol oyuncusu Miray Daner’in performansını da övdü, Daner’in çalıştığı en profesyonel oyunculardan biri olduğunu söyledi: “Bu kız inanılmaz bir oyuncu, hayatımda gördüğüm en büyük profesyonel. İnanın bana olamaz böyle bir şey. Hem Burak Dakak’ı hem Miray’ı festivaller ile dünyaya tanıtmaya çalıştım.”

24 yaşındaki Daner, kariyerinin ilk büyük çıkışını Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un başrollerini paylaştığı ‘Medcezir’ dizisiyle yapmıştı. Daha sonra KanalD’de yayınlanan ‘Vatanım Sensin’ dizisindeki rolüyle popülerliğini artırmıştı. Daner, yakın zamanda Fox TV’de yayınlanacak ‘Hudutsuz Sevda’ dizisinde Denizcan Aktaş ile başrolü paylaşacak. Demirkubuz, ayrıca  oyuncunun yeni dizisinin yayınlanan fragmanı hakkında da konuştu, “Beni kızdırdı” diyerek  fragmanı eleştirdi.

Zorla nişanlandırılmak istenen Hicran’ın (Miray Taner) kaçış ve sonrasında yaşadığı hikayeyi anlatan ‘Hayat’ 1 Aralık’ta vizyona girecek.

Filmekimi günlüğü: Akın var akın 'Hayat'a akın!Filmekimi günlüğü: Akın var akın ‘Hayat’a akın!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.