Vargas Çin’e konsantre

Geçtiğimiz günlerde Çin Ligi ekiplerinden Tianjin'e imza atan Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas, sezonun bitimiyle beraber ne yapacağı sorusuna tamamen Çin Ligi'ndeki başarıya konsantre olduğunu söyleyerek yanıt verdi.

Spor 24 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Vargas tamamen Çin'e konsantre.

Geçtiğimiz yaz aylarının yıldızı Melissa Vargas, İtalyan kaynak VolleyNews’a bir röportaj verdi. Vargas, son olarak Çin Ligi ekiplerinden Tianjin’e 3 senelik bir imza atmış, bu durum bir daha Fenerbahçe’ye dönüp dönmeyeceği konusunda hayranları kafasında soru işareti yaratmıştı.

Vargas söz konusu sözleşme dahilinde Tianjin forması giydikten sonra sezonun bitimiyle ne yapacağını açıkladı. Yetenekli isim “Şu an için amacım, Tianjin ile katılacağım yarışmalarda çalışmak ve kazanmak. Çin’deki sezon sona erdikten sonra, bir sonraki varış yerimi belirleyeceğim.” dedi.

Vargas’ın Türkiye’ye transferi şu an için çıkmaza girmiş durumda. Bunun da nedeni Sultanlar Ligi’nde transfer sezonunun 31 Ocak tarihinde bitiyor oluşu. Çin Ligi ise bu sezon 6 Şubat’ta bitecek. Geçen sezon ocak ayında biten ligin bu sezon şubata sarkması Vargas’ın Fenerbahçe’ye dönüşü konusunda ikilik çıkarıyor. Zira Tianjin finale kalamazsa Vargas rahatlıkla Fenerbahçe’ye transfer olabilir. Fakat şayet son şampiyon ekip Vargas’ın liderliğinde finale kadar çıkarsa o zaman değerli ismin sarı-lacivertli kulübe transferi gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belirsiz. 

Melissa Vargas resmen Çin’deMelissa Vargas resmen Çin’de

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.