Dikkat: İstanbul Tiyatro Festivali’nde ‘Oyun Çıkışı’ sohbet var

27. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında dört yerli oyunun oyuncu, yazar ve yönetmenleri ‘Oyun Çıkışı’ ekibinin ev sahipliğinde, festival seyircisiyle canlı söyleşilerde buluşacak.

Ferdi Çetin, Kayhan Berkin, Nergis Öztürk, Ayşe Lebriz Berkem, Okan Urun, Ercan Kesal, Berfin Zenderlioğlu ve Cem Yiğit Üzümoğlu konuklar arasında… 


Kültür Sanat 1 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
'Ayazmanın Yılanı' ve ‘Annemden Kalan Gül Ağacı Masanın Üzerinde Çaydanlık Beyaz Bir İz Bıraktı' ekibi.

Kapanan perde, coşkulu alkışlar, hala etkisinden çıkılamayan sahneler, akla düşen sorular… Bunlar, bir tiyatro oyunu izledikten sonra yaşanılan ortak hisler. Heyecanı doruktayken izleyiciye iyi hissettiren şeylerden biri de oyun hakkında konuşmak.

10Haber tiyatro yazarı Bahar Çuhadar ve Gülin Dede Tekin ile Onur Şimşek’in bir sene önce hayata geçirdiği ‘Oyun Çıkışı’, tiyatro ekipleriyle seyircileri, oyunlardan sonra çeşitli mekânlarda bir araya getirip karşılıklı bir tiyatro muhabbetine davet ediyor.

Daha önce farklı oyunların ekipleriyle seyirci karşısında canlı söyleşi yapan ekip, 27. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamındaki üç yerli oyunun ardından seyirci ve oyun ekipleriyle ‘oyun çıkışlarında’ buluşacak.

‘Annemden Kalan Gül Ağacı Masanın Üzerinde Çaydanlık Beyaz Bir İz Bıraktı’ ekibi.

‘Annemden Kalan Gül Ağacı Masanın Üzerinde Çaydanlık Beyaz Bir İz Bıraktı’, ‘Ayazmanın Yılanı’ ve ‘Baklava Cumhuriyeti’, Oyun Çıkışı etkinliklerinde önceden rezervasyon yaptıracak olan seyircilerle, farklı mekanlarda buluşacak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oyun Çıkışı (@oyuncikisi)

Oyun Çıkışı/Festival programı şu şekilde:

Annemden Kalan Gül Ağacı Masanın Üzerinde Çaydanlık Beyaz Bir İz Bıraktı: 4 Kasım 21.30’da Ziba Bar’da (Beyoğlu) yazar Ferdi Çetin, yönetmen ve oyuncu Kayhan Berkin, oyuncular Ayşe Lebriz Berkem, Nergis Öztürk ve Okan Urun ile buluşulacak.

Ayazmanın Yılanı: 5 Kasım Pazar, 20.30’da Taksim9’da, yazar-oyuncu Ercan Kesal ve yönetmen Berfin Zenderlioğlu ile buluşulacak.

Baklava Cumhuriyeti: 17 Kasım Cuma, 22.45’te, DasDas Açık Sahne’de, oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu ile buluşulacak.

📌Ücretsiz etkinliğe katılıp oyun ekipleriyle söyleşiye dahil olmak isteyen seyirciler, Instagram’dan @oyuncikisi hesabına mesaj yollayarak rezervasyon yaptırabilir.

İstanbul Tiyatro Festivali Beyoğlu'nu ele geçiriyorİstanbul Tiyatro Festivali Beyoğlu’nu ele geçiriyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.