Ertuğrul Doğan: Mete Kalkavan’ın hakemliği bitti

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe ile oynanan maçta VAR'da bulunan Mete Kalkavan'ın hakemliğinin bittiğini söyledi.

Spor 23 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Ertuğrul Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri için 1 TL bile vergi ödenmediğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbul’da, Of-Hayrat Cemiyeti’nin akşam yemeğinde yüzlerce taraftar ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalar yaptı. Gazete Duvar’ın haberine göre Ertuğrul Doğan özetle şöyle konuştu…

Borçları bitirip yarışırım diyen buyursun gelsin: Önümüzdeki ay yeni sponsorluklarla kasaya 88 milyon euro para katkımız olacak. Sadece benim başkanlığım dönemimde. Bu katkıları yapmamış olsaydık, bugünkü borç 12 milyar civarında olurdu. Gelirim başkan olurum, 6 ayda borçları bitiririm diye bir durum yok. Bu bir hayal. Hem borçları 6 ayda bitirip hem de İstanbul kulüpleriyle yarışırım diyen varsa buyursun gelsin.

Trabzonspor'un devi iş başında: Paul OnuachuTrabzonspor’un devi iş başında: Paul Onuachu

Üç büyüklere verilenin aynısını istedik: Devletimize müracaat ettik, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray’a ne verdiyseniz aynısını istiyoruz. Dört ayrı gayrimenkul talebimiz değerlendirme aşamasında. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ve Kartal’daki Trabzonspor tesislerine bugüne kadar 1 kuruş vergi ödememişiz. Sadece vergi borcumuz 1.2 milyar lira. Her bir taraftarımızın katkısını bekliyoruz. Lisanslı ürünlerden alalım, kombinesi olmayan kombine alsın. Gücü yeten loca alsın. Her bir liraya ihtiyacımız var.

O hakemin, hakemliği bitti: Her alanda mücadele veriyoruz. İstanbul’daki Fenerbahçe maçında hakem herkesin gözü önünde bir taraftan alıp diğer tarafa vermeye çalıştı. Ancak o hakemin, (Mete Kalkavan) hakemliği bitti.

Fenerbahçe, MHK Başkanı İbanoğlu’nu istifaya davet ettiFenerbahçe, MHK Başkanı İbanoğlu’nu istifaya davet etti

Fenerbahçe maçından sonra hedef göstermişti

Trabzonspor’un 3-2 kazandığı Fenerbahçe maçından sonra “Artık bu terbiyesizliğin, ahlaksızlığın bitmesi lazım. VAR’da oturan arkadaş bundan sonra Türkiye’de hakemlik yapabilecek mi merak ediyorum” demişti. Kalkavan’ın dokuz maç ceza alıp alıp ilk yarıyı kapattığı ileri sürülmüştü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.